ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιμέτωπος με έναν ακόμη πλειστηριασμό βρίσκεται ο Χρήστος Καλογρίτσας καθώς την επόμενη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου βγαίνει στο e σφυρί τμήμα των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας «Τοξότης» του ομίλου Καλογρίτσα.
Πρόκειται για ακίνητο (διαμέρισμα) 107 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και έχει κατασχεθεί για χρέη ύψους 19,3 χιλιάδων ευρώ.
Η τιμή εκκίνησης, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.eauction.gr είναι 145 χιλιάδες ευρώ, σε περίπτωση που η εταιρεία δεν προχωρήσει σε ανακοπή της διαδικασίας.
Επισπεύδουσα της διαδικασίας είναι εταιρεία συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού, με το συγκεκριμένο ακίνητο του ομίλου Καλογρίτσα – ο οποίος κατά την εποχή διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησε να δραστηριοποιηθεί στα δημόσια έργα, έχοντας μειοδοτήσει για δύο από τις οκτώ εργολαβίες του οδικού άξονα Πάτρα Πύργος – να συνοδεύεται από προσημειώσεις και βάρη της τάξης των 747 χιλιάδων ευρώ.
Σημειώνεται πως ανάλογη κίνηση για εκποίηση του εν λόγω διαμερίσματος είχε γίνει και την περασμένη άνοιξη.
Η «Τοξότης» εμφανίζεται να έχει υποχρεώσεις προς την Τράπεζα Αττικής, άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η τελευταία οικονομική κατάσταση που είχε δημοσιεύσει, ήταν αυτή για τη χρήση του 2015.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Επικοινώνησε με τον Ζελένσκι στον απόηχο της συνάντησης Πούτιν – Γουίτκοφ στη Μόσχα
- Γκάνα: Νεκροί δύο υπουργοί μετά από πτώση ελικοπτέρου
- Συναγερμός στις ΗΠΑ: Ένοπλος δράστης σε στρατιωτική βάση στην Τζόρτζια – Αναφορές για θύματα
- Πρόεδρος της Ελβετίας Κάριν Κέλερ-Σούτερ: «Πολύ καλή συνάντηση με τον Ρούμπιο» – Στο επίκεντρο της συζήτησης οι δασμοί
