ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον ξενοδοχειακό όμιλο Atlantica Hotels του Κύπριου επιχειρηματία Ν. Νικολαΐδη κατακυρώθηκαν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Lakitira στην Κω, καθώς ο όμιλος Atlantica κατέθεσε, μαζί με την TUI, την υψηλότερη προσφορά, ύψους 62,9 εκατ. ευρώ για τις τρεις μονάδες, οι οποίες είχαν τεθεί σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, με ειδικό εκκαθαριστή την Deloitte.
Οι προσφορές που κατατέθηκαν για το συγκρότημα ήταν 7 συνολικά. Μεταξύ αυτών ήταν η οικογένεια Χατζηλαζάρου των H Hotels (51.650.000 ευρώ), ο όμιλος DerTouristik (52.000.000 ευρώ) και ο όμιλος ATRIUM Hotels (52.170.000 ευρώ), η πιστώτρια τράπεζα Eurobank (39.500.000 ευρώ), η Thomas Cook (51.300.000 ευρώ) και η Bodbel (51.500.000 ευρώ).
Σημειώνεται ότι οι προσφορές αποσφραγίστηκαν σήμερα, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση ανακοπής της διαδικασίας πλειστηριασμού που είχε καταθέσει ο πρώην ιδιοκτήτης.
Ο όμιλος Atlantica Hotels δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο, διατηρώντας μονάδες σε Ρόδο, Κω, Κρήτη και Κέρκυρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σουντάρ Πιτσάι (Google) Περιπτώσεις όπως η SpaceX και η Anthropic αναδεικνύουν τη νέα επενδυτική πραγματικότητα
- Μαγελειό στο Κίεβο: Ο 58χρονος από την Μόσχα σκότωσε πέντε άτομα και τραυμάτισε τουλάχιστον 10
- Ρωσία: Δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει στην απομάκρυνση εμπλουτισμένου ουρανίου από το Ιράν
- Τρελή κούρσα στον Κηφισό: 46χρονος με Porsche έπιασε τα 200+ χλμ/ώρα (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.