Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα “delivery”, τα “take away” αλλά και οι λαϊκές αγορές σε ενδεχόμενο “lockdown” στην Αττική, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο ίδιος, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, σημείωσε ότι όπως και στα πρότυπα του Μαρτίου, θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ, τα ηλεκτρονικά καταστήματα και υπό προϋποθέσεις, τα καταστήματα οπτικών / βαρηκοΐας.

Πρόκειται για τυποιημένες αποφάσεις, τόνισε ο κ. Σταμπουλίδης προσθέτοντας ότι, αν και είναι δύσκολο να κρατηθούν ισορροπίες, πρέπει μαζί με την δημόσια υγεία να διαφυλαχθεί και η οικονομία.

Τόνισε παράλληλα ότι είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση να προστατευθεί η υγεία και να προχωρήσει ο εμβολιασμός.

Διαβάστε επίσης

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Κικίλια, Χαρδαλιά και Τσιόδρα – Στο τραπέζι όλα τα νέα δεδομένα

Ο Γεωργιάδης για ενδεχόμενο σκληρού lockdown στην Αττική: Το click away δεν έχει επιβαρύνει την κίνηση

Υπέρ του ολικού lockdown και o Κωστής Χατζηδάκης: Αν η Ελλάδα γίνει Μπέργκαμο θα είναι δύσκολη και η ανάταξη της οικονομίας