• Business

    Σταϊκούρας: Επίσκεψη στο εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου «Μπράλος – Άμφισσα» για την έναρξη των εργασιών

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας

    Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας


    Επίσκεψη στον χώρο του εργοταξίου, με αφορμή την έναρξη των εργασιών του αυτοκινητόδρομου «Μπράλος – Άμφισσα» του διαγώνιου Οδικού Άξονα «Λαμία – Ιτέα – Αντίρριο» θα πραγματοποιήσει την προσεχή Πέμπτη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

    Νωρίτερα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου θα παραστεί στην εκδήλωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την έναρξη λειτουργίας του Λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου.

    Υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση δημοπράτησης της κατασκευής του δρόμου «Μπράλος – Άμφισσα» ως τμήμα του διαγώνιου οδικού άξονα «Λαμία – Ιτέα – Αντίρριο» υπεγράφη τον περασμένο Φεβρουάριο, με ανάδοχο του έργου τον Όμιλο ΑΒΑΞ.

    «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την ανάληψη ενός ακόμα σημαντικού οδικού έργου. Το συγκεκριμένο τμήμα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του διαγώνιου άξονα Λαμία-ΙτέαΑντίρριο. Είμαστε επίσης χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη μακρόχρονη παρουσία του Ομίλου μας στη φιλόξενη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας (Σήραγγα Καλλιδρόμου, Τιθορεά – Δομοκός). Το έργο αυτό παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες, τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Πλέον κινούμαστε δυναμικά για το στήσιμο των εργοταξίων και την εκκίνηση των σχετικών εργασιών ώστε το έργο να παραδοθεί εντός χρονοδιαγράμματος στην υπηρεσία του κοινού», είχε αναφέρει τότε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Κωνσταντίνος Μιτζάλης.

    Το πρόγραμμα της επίσκεψης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών στο εργοτάξιο την προσεχή Πέμπτη έχει ως εξής:

    – Ώρα 10:00: Επίσκεψη στον Λιμένα του Αγίου Κωνσταντίνου.

    – Ώρα 12:00: Επίσκεψη στον εργοταξιακό χώρο του υπό κατασκευή αυτοκινητοδρόμου «Μπράλος – Άμφισσα».

     

    Διαβάστε επίσης:
    Σουηδία: Η κυβέρνηση απειλεί με απέλαση τους μετανάστες που δεν ζουν “εντίμως”

    Σβίγκου: Να συμπορευτούμε όλοι για την ανατροπή των πολιτικών Μητσοτάκη

    Intracom: 504.000 μετοχές αγόρασε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης



    ΣΧΟΛΙΑ