• Business

    Σπουδάζεις στο εξωτερικό και θες έξτρα εισόδημα; 8 δουλειές που σίγουρα σε ενδιαφέρουν!


    Σπουδάζετε και θέλετε να βρείτε κάποια δουλειά που να μην “τρώει” πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά ταυτόχρονα θα σας εξασφαλίζει ένα ικανοποιητικό έξτρα εισόδημα; Το κλειδί για την εύρεση εργασίας μερικής απασχόλησης, για έναν πολυάσχολο φοιτητή, είναι να ψάξει για υψηλής ποιότητας θέσεις με ευέλικτο ωράριο, λέει ο ειδικός καριέρας στο FlexJobs, Brie Reynolds. “Υπάρχουν πολλές απάτες στην εργασία από το σπίτι, συνεπώς οι φοιτητές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά την αναζήτηση”, εξηγεί.

    Για να ξεκινήσετε την έρευνα σας, ακολουθεί μια λίστα του FlexJobs με τις 8 θέσεις εργασίας, που έχουν υψηλές αμοιβές και ευέλικτο ωράριο:

    • Freelancer

    freelancer

    Αμοιβή: 50€/ ώρα

    Περιγραφή: Οι freelancers εργάζονται ως μισθωτοί ή ελεύθεροι επαγγελματίες και πρέπει να έχουν άριστη γραφή, καθώς και την ικανότητα να εργάζονται με προθεσμίες.

    • Συντάκτης περιεχομένου

    suntaktis

    Αμοιβή: 40€/ ώρα

    Περιγραφή: Οι συντάκτες περιεχομένου είναι υπεύθυνοι για τη σωστή ορθογραφία και γραμματική σε ένα κείμενο. Αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο, θα πρέπει να είστε ταχύτατοι, καθώς θα πρέπει να διορθώνεται μεγάλο όγκο κειμένων σε λίγη ώρα.

    • Online ερευνητής

    ereunitis

    Αμοιβή: 35€/ ώρα

    Περιγραφή:  Οι online ερευνητές βοηθούν τους επιχειρηματίες να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους,  οργανώνοντας έρευνες και ερωτηματολόγια που απευθύνονται στο κοινό. Απαιτούνται εξαιρετικές ερευνητικές δεξιότητες.  Επιθυμητές είναι και οι γενικές γνώσεις στον τομέα των επιχειρήσεων.

    • Web Designer

    analuths

    Αμοιβή: 30€/ ώρα

    Περιγραφή: Οι Web designers είναι υπεύθυνοι για τα γραφικά στοιχεία μιας ιστοσελίδας. Φυσικά για να αναλάβει κάποιος μια τέτοια θέση, θα πρέπει να έχει άριστες σχεδιαστικές γνώσεις.

    • Διοργανωτής μη κερδοσκοπικών φιλανθρωπικών  εράνων

    filantropia

    Αμοιβή: 28€/ ώρα

    Περιγραφή:  Αυτή η εργασία συνεπάγεται την υποστήριξη μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, με στόχο την αύξηση των εσόδων της, μέσω εράνων.

    • Νυχτερινή βάρδια σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου

    jenodoxeio

    Αμοιβή: 27€/ ώρα

    Περιγραφή: Όσοι επιλέξετε να εργαστείτε σε νυχτερινή βάρδια ενός ξενοδοχείου, θα πρέπει να βοηθάτε τους πελάτες, να απαντάτε σε τηλέφωνα και να είστε έτοιμοι να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Οφείλετε να έχετε  μαθηματικές ικανότητες, δεξιότητες πληροφορικής και βασικές γνώσεις λογιστικής.

    • Διαχειριστής social media

    social media

    Αμοιβή: 20€/ ώρα

    Περιγραφή: Οι βοηθοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εργάζονται λίγες ώρες, βοηθώντας τις εταιρείες με το μάρκετινγκ περιεχόμενο.

    • Freelancer φωτογράφος

    fotografos

    Αμοιβή: 19€/ ώρα

    Περιγραφή: Μην κάνετε κανένα λάθος! Οι θέσεις εργασίας, που ζητούν φωτογράφο, απαιτούν κάποιον που να έχει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα αυτόν. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε τα ανάλογα προγράμματα που υπάρχουν, όπως είναι το photoshop.

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Οι 14 πιο ασφαλείς τράπεζες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο για να βάλετε τα λεφτά σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αγαπημένη των Ελλήνων μεταναστών είναι επισήμως η καλύτερη πόλη στον κόσμο να ζεις!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/tria-kolpa-gia-na-diefthinis-apsoga-tin-eteria-sou-apo-exoteriko/79046



    ΣΧΟΛΙΑ