ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο διοργανωτής της Super League, A22, ετοιμάζουν αγωγή κατά της UEFA ζητώντας σχεδόν 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, σύμφωνα με την εφημερίδα AS.
Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στη ζημία που υπέστησαν, τα διαφυγόντα κέρδη και τη ζημία στην εικόνα των δύο οντοτήτων, μετά από μήνες ανεπιτυχών διαπραγματεύσεων με την ευρωπαϊκή διοικητική αρχή.
Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο τηλεοπτικό μοντέλο και τη διαχείριση της διοργάνωσης, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία για τη μορφή της Super League.
Σύμφωνα με αξιωματούχους της Ρεάλ Μαδρίτης και της A22, η UEFA δεν είχε ποτέ σκοπό να καταλήξει σε συμφωνία και προσπάθησε να καθυστερήσει την έναρξη της Super League.
Αυτή η νομική ενέργεια ακολουθεί τα βήματα προηγούμενων ευρωπαϊκών υποθέσεων που αφορούσαν καταχρήσεις δεσπόζουσας θέσης στην αγορά, όπως το πρόστιμο ρεκόρ που επιβλήθηκε στην Google για αθέμιτο ανταγωνισμό, και στοχεύει στην αποζημίωση για ζημίες που προκλήθηκαν από την UEFA.
Διαβάστε επίσης:
Σε εφαρμογή το σχέδιο αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ – «Λουκέτο» σε πάνω από 200 καταστήματα
Visa: Απόπειρες απάτης ύψους 1 δισ. δολαρίων σε λιγότερο από ένα χρόνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο αθλητισμός απέναντι στην κλιματική κρίση: Το 2026 ως έτος καμπής
- Νέα Υόρκη: Αυτοκίνητο έπεσε σε είσοδο συναγωγής – Έρευνα για έγκλημα μίσους από τις Αρχές (Βίντεο)
- Μια Αμερικανίδα στην Ελλάδα – Με έμπνευση από την αρχαιότητα
- Aluminium Dunkerque: Η Metlen η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία που μένει στην κούρσα για την εξαγορά του μεγαλύτερου χυτηρίου αλουμινίου στην Ευρώπη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.