• Business

    Σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone – Κόπηκε οπτική ίνα, λέει η εταιρεία

    • NewsRoom
    Χάρης Μπρουμίδης

    Χάρης Μπρουμίδης . CEO Vodafone


    Σοβαρά προβλήματα παρουσιάστηκαν στο δίκτυο της Vodafone. Έχει επηρεαστεί η σύνδεση στο internet από το σταθερό δίκτυο το ίδιο και στο δίκτυο κινητής.

    Μία πρώτη ανεπίσημη εξήγηση αναφέρει ότι έχει κοπεί διεθνές καλώδιο οπτικής ίνας που αποκόβει την Ελλάδα με την αποκατάσταση της επικοινωνίας να εκτιμάται ότι θα γίνει δυνατή σε δύο ώρες.

    Σε πολλές περιοχές υπάρχουν αναφορές ότι δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα, αλλά ούτε και έχουν πρόσβαση στα δεδομένα όσοι είναι συνδρομητές.

    Γεγονός πάντως είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί και άλλες φορές προβλήματα  στο δίκτυο με αρκετές, σχετικές αναφορές από πελάτες της εταιρείας.

    Mε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook η Vodafone ενημέρωσε τους πελάτες για το πρόβλημα επισημαίνοντας τα εξής:

    «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής. Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.»



    ΣΧΟΛΙΑ