Ενοχλημένη εμφανίζεται η διπλωματία των Σκοπίων για το σλόγκαν που χρησιμοποιήθηκε για το promotion των εμπορικών προϊόντων της Μακεδονίας.
Η Β. Μακεδονία ζητεί από την Αθήνα να μην λειτουργεί μονομερώς, ώστε να μην υπονομεύεται το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, αναφέρουν σκοπιανά ΜΜΕ.
Από το ΥΠΕΞ της γείτονος χώρας φέρονται να αναφέρθηκαν τα εξής:
«Εκτιμούμε ότι τα ζητήματα αυτά πρέπει να προσεγγίζονται μέσω του διαλόγου και με συμβουλευτική και εξειδικευμένη βοήθεια διεθνούς ομάδας εμπειρογνωμόνων για εμπορικές ονομασίες, εμπορικά σήματα και προστασίας σημάτων. Η μονομερής προσέγγιση θα μπορούσε να υπονομεύσει την αμοιβαία εμπιστοσύνη και να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις προσπάθειες και τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής μεταξύ των δύο χωρών».
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, πάντως, διαψεύδει ότι έχει δεχτεί όχληση από τα Σκόπια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aσιατικές αγορές: Σε ιστορική τροχιά ο Nikkei άνω του 38% – Σε χαμηλό 40 ετών το γιεν, ράλι για το δολάριο
- Κασσελάκης: Έλλειψη σεβασμού από αποχώρηση Τζάκρη – Πάνω από το πτώμα μου θα συνεργαστώ με Τσίπρα
- Ιδιωτικό τζετ, 24 αγώνες και 27 πτήσεις: Το αποτύπωμα του Ινφαντίνο στο Μουντιάλ προκαλεί αντιδράσεις
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ABAΞ, Ideal, Πλαστικά Θράκης, Trade Estates
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.