ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεργασία franchise με τον επιχειρηματία Νίκο Βερόπουλο εγκαινιάζει ο όμιλος Jumbo με στόχο την περαιτέρω επέκτασή του στα Βαλκάνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ν. Βερόπουλος προτίθεται να δημιουργήσει σε βάθος πενταετίας σε Σερβία και ΠΓΔΜ περίπου 15 νέα σημεία πώλησης Jumbo, σε γειτνίαση με τα σούπερ μάρκετ της δικής του αλυσίδας.
Στον βαλκανικό χώρο, εκτός της συγκεκριμένης συνεργασίας, ο όμιλος Jumbo διαθέτει σύμβαση franchise με τον όμιλο Balfin για τις αγορές της Αλβανίας και του Κοσσόβου. Η θυγατρική του ομίλου Balfin, εταιρία Kidzone, διαχειρίζεται τρία καταστήματα (δύο στην Αλβανία εντός εμπορικών κέντρων και ένα στην Πρίστινα του Κοσσόβου).
Διαβάστε ακόμη:
http://www.mononews.gr/sti-machi-proselkisis-touriston-sti-chora-ton-farao-ke-i-egyptair-me-prosfores-eos-ke-50/46313
Διαβάστε επίσης:
http://www.mononews.gr/sklireni-to-pechnidi-stin-kipro-gia-tis-efthines-tis-ikonomikis-katarrefsis-ston-isangelea-ki-alli-ipothesi-tis-trapezas-kiprou/46275
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.