• ελίν Τεχνική: Στόχος τα 25 εκατ. ευρώ τζίρος το 2023

    Η εταιρεία διαχειρίζεται έργα που κυμαίνονται από 500.000 έως 10.000.000 ευρώ, εξυπηρετώντας ένα εκλεκτό πελατολόγιο που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κτήρια γραφείων, τράπεζες, πολυεθνικές, αλυσίδες τροφίμων και ξενοδοχείων, εργοστάσια και όλες τις μεγάλες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων.

    Από το 2002 η ελίν Τεχνική έχει προχωρήσει σε μια αξιοσημείωτη διεύρυνση του πελατολόγιου της με νέους πελάτες, προσδίδοντας σημαντική εμπειρία σε μεγάλο φάσμα τεχνικών έργων

    Τα 25 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται να φτάσει φέτος ο κύκλος εργασιών της ελίν Τεχνική, σπάζοντας το φράγμα των 20 εκατ. ευρώ που επιτύγχανε σταθερά μέχρι σήμερα η εταιρεία, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συνεχή ανοδική πορεία που παρουσιάζει στα 23 και πλέον χρόνια παρουσίας της στον κατασκευαστικό κλάδο. Η εταιρεία διαχειρίζεται, άλλωστε, έργα που κυμαίνονται από 500.000 έως 10.000.000 ευρώ, εξυπηρετώντας ένα εκλεκτό πελατολόγιο που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κτήρια γραφείων, τράπεζες, πολυεθνικές, αλυσίδες τροφίμων και ξενοδοχείων, εργοστάσια και όλες τις μεγάλες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων.

    Ήδη το πρώτο εξάμηνο του 2023 η εταιρεία ξεκίνησε δυναμικά, με νέα οργάνωση, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη η ολική ανακαίνιση των γραφειακών χώρων της NESTLE και της VIVA WALLET, η κατασκευή ενός οκταώροφου ξενοδοχείου 210 δωματίων για μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα και μιας αποθήκης logistics για λογαριασμό της SENEKA S.A επιφάνειας 4.500 τετραγωνικών μέτρων. Άλλωστε από το 2002 η ελίν Τεχνική έχει προχωρήσει σε μια αξιοσημείωτη διεύρυνση του πελατολόγιου της με νέους πελάτες, προσδίδοντας σημαντική εμπειρία σε μεγάλο φάσμα τεχνικών έργων, με ιδιαίτερη ειδίκευση στα κτηριακά έργα με πιστοποίηση LEED, στα κτήρια εμπορικής χρήσης (καταστήματα, αποθήκες κ.α.), στα βιομηχανικά κτήρια, ξενοδοχεία, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μελετών και τεχνικής υποστήριξης. Από τα εμβληματικά έργα της η ανακατασκευή του κτηρίου της ιστορικής εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στον Νέο Κόσμο, η ανακαίνιση κτηρίων του παλιού εργοστασίου του Παπαστράτου στον Πειραιά (Piraeus Port Plaza), αλλά και η ανακαίνιση πεντάστερου, ιστορικού ξενοδοχείου στην Κρήτη για λογαριασμό των Henderson Park και Hines.

    Με βασικές αξίες τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η ελίν Τεχνική, η οποία ιδρύθηκε το 2000 ως 100% θυγατρική του πολυδιάστατου Ομίλου ελίν, στοχεύει στην παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και στη συνεχή βελτίωση της κάλυψης των αναγκών των πελατών της, μέσα από την υλοποίηση έργων που αποτελούν πρότυπα για τον κλάδο σε επίπεδο καινοτομίας, ποιότητας και ασφάλειας και με εξειδικευμένες πιστοποιήσεις.

    Λειτουργώντας πάντα με στόχο να κάνει πράξη το όραμα του πελάτη, η διαχρονική επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στην αξιοπιστία της. Η εκτέλεση των έργων πραγματοποιείται από την ελίν Τεχνική με απόλυτη τήρηση των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και προϋπολογισμών, επιτυγχάνοντας παράλληλα άριστη ποιότητα κατασκευής και παρέχοντας άψογη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, με απόλυτη ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα την περίοδο της πανδημίας, όπου εκτέλεσε κανονικά και χωρίς να σταματήσει τα projects που βρίσκονταν τότε σε εξέλιξη.

    Η ελίν Τεχνική, στα 23 χρόνια ζωής της, αναπτύχθηκε σταθερά, προσφέροντας στους πελάτες της άρτιες και εγγυημένες υπηρεσίες, αναπτύσσοντας παράλληλα αξιόπιστες και μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους.

    Το τρίπτυχο της επιτυχίας

    Κατά τη διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας της, η εταιρεία έχει αναπτύξει ευέλικτες και άμεσες διαδικασίες λήψης αποφάσεων και μακρόχρονες συνεργασίες με συνεργάτες-προμηθευτές, κάτι που συμβάλλει στη σωστή και έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων.

    Την ίδια στιγμή, με την αξιοπιστία και την εγγύηση του Ομίλου ελίν, η ελίν Τεχνική είναι επίσης σε θέση να προπαραγγέλνει όλα τα υλικά κάθε κατασκευής με την ανάληψη του έργου, κάτι που της επιτρέπει να παραδίδει εμπρόθεσμα και χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε επίπεδο ποιότητας όλα τα έργα.

    Ωστόσο, η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επιτυχία της είναι το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την επιτυχή εκτέλεση των έργων – από την ιδέα, τη μελέτη, μέχρι την ολοκληρωμένη κατασκευή και παράδοσή τους.

    Γι’ αυτό και η ελίν Τεχνική επενδύει στην καλλιέργεια ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ενισχύει τη δημιουργικότητα των ανθρώπων της και τους δίνει κίνητρο να είναι πάντα μπροστά από τις εξελίξεις του κλάδου.

    Επιπλέον, η εταιρεία φέρνει πλούσια γνώση και εμπειρία σε κάθε εμπορικό, βιομηχανικό ή ξενοδοχειακό έργο που αναλαμβάνει, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα της συνδυάζει την καινοτομία και την ποιότητα με την ακρίβεια και τη δέσμευση για αριστεία, διασφαλίζοντας άρτιο τελικό αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή.

    ΕΛΙΝ ΤΕΧΝΙΚΗ