• Business

    Συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών στην Κωνσταντινούπολη

    • NewsRoom
    Κώστας Φραγκογιάννης - Βύρων Νικολαΐδης

    Κώστας Φραγκογιάννης – Βύρων Νικολαΐδης


    Αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών.
    Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάνης, αρμόδιος σε θέματα Οικονομικής Διπλωματίας θα μεταβεί για το σκοπό αυτό την Τετάρτη στην Πόλη συνοδευόμενος από  επιχειρηματίες.

    Ενεργό ρόλο στη συνάντηση έχει ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας Βύρων Νικολαϊδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PeopleCert, ο οποίος με την επιχειρηματική εμπειρία που διαθέτει , προωθεί επιχειρηματικές συνεργασίες συμβάλλοντας  στη δημιουργία ευκαιριών για επενδύσεις μεταξύ των δύο χωρών.. Ο κ. Νικολαΐδης ας σημειώσουμε, ήταν ο μοναδικός επιχειρηματίας που είχε προσωπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, κ. Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στην Ελλάδα.

    Η συνάντηση επιχειρηματιών των δύο χωρών έχει τη δυναμική να οδηγήσει σε πολύ γόνιμες συνεργασίες, επωφελείς τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Τουρκία, καθώς και στην καθιέρωση μίας κουλτούρας παραγωγικής συνεργασίας σε βάθος χρόνου. Είναι λογικό, συνεπώς, το ότι ο επιχειρηματικός κόσμος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη συνάντηση αυτή.  Το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Νικολαΐδης παραθέτει δείπνο στην επιχειρηματική αποστολή αλλά και σε Τούρκους επιχειρηματίες.



    ΣΧΟΛΙΑ