• Business

    Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μ. Εφραίμογλου – Κλειστή η Εριουργία Τρία Άλφα

    • NewsRoom
    εφραιμογλου

    Μηνάς Εφραίμογλου


    Σήμερα θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για το θάνατο του Μικρασιάτη επιχειρηματία, Μηνά Εφραίμογλου, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 20 Απριλίου, σε ηλικία 93 ετών. Η κηδεία του θα λάβει χώρα στις 13:30, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

    Η οικογένεια του επιχειρηματία έχει παρακαλέσει, αντί στεφάνων, να ενισχυθούν οικονομικά το ΙΕΚΕΜ (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού) ή το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών.

    Ταυτόχρονα, η Εριουργία Τρία Άλφα, η εταιρεία στην οποία ο κ. Εφραίμογλου διατελούσε Διευθύνων Σύμβουλος από το 1975, για σειρά ετών και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 1989, ανακοίνωσε ότι σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, θα παραμείνει κλειστή, σε ένδειξη πένθους για την απώλειά του.

    Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε η εταιρεία, «Με βαθιά θλίψη, η Εριουργία Τρία Άλφα ανακοινώνει ότι έφυγε από την ζωή ο Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου, Μηνάς Δ. Εφραίμογλου, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019. Διετέλεσε πρόεδρος της εταιρίας επί σειρά ετών, πρόεδρος του Συνδέσμου Εριοβιομηχάνων Ελλάδος και πρόεδρος της ΚΑΡΕΝΤΑ ΑΕ. Ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δράση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα θέματα εκπαίδευσης, υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολλεγίου Αθηνών και πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων. Εις ένδειξη πένθους, η εταιρία θα κατά την ημέρα της κηδείας θα παραμείνει κλειστή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μηνάς Εφραίμογλου – Ποιος ήταν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση αναστολής διαπραγμάτευσης για Λανακάμ, αναστέλλεται η διαπραγμάτευση για Εριουργία Τρία Άλφα και Yalco



    ΣΧΟΛΙΑ