• Business

    Σήμερα τα εγκαίνια των “Ποσειδωνίων” από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

    αλεξης τσιπρας

    Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας


    Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση “Ποσειδώνια” με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τελεί τα εγκαίνια στις 6 μ.μ. στο Metropolitan Expo στην περιοχή του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος.

    Η έκθεση, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, έχει συγκεντρώσει περί τους 1.800 εκθέτες που αναμένουν, περισσότερους από 20.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Ναυπηγεία, νηογνώμονες, εθνικά νηολόγια, προμηθευτές ναυτιλιακού εξοπλισμού, ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, εταιρείες εμπορίας καυσίμων, νομικά γραφεία, λιμενικοί οργανισμοί, ξένες ναυτιλιακές εταιρείες, αλλά και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, όπως ο International Maritime Organization του ΟΗΕ, και η Eυρωπαϊκή Επιτροπή συρρέουν στην Αθήνα, επιζητώντας μερίδιο από τον κύκλο εργασιών που δημιουργεί η ελληνόκτητη ποντοπόρος ναυτιλία, παγκοσμίως.

    Τα “Ποσειδώνια” 2016 τελούν υπό την αιγίδα της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, του υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Δήμου Πειραιά, του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, της Ενωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

    Περισσότεροι από 150 επιχειρηματικοί όμιλοι και φορείς από την Κίνα, 120 από τη Γερμανία, 87 από την Ιαπωνία, 70 από τις ΗΠΑ και 99 από τη Νότια Κορέα, αλλά και 44 από την Τουρκία, 12 από την Ινδία, 11 από τη Βραζιλία είναι μερικοί από τους 1.800 περίπου εκθέτες που συμμετέχουν στα φετινά Ποσειδώνια. Οι 269 από αυτούς είναι μεγάλα ναυπηγεία, ενώ στο ρόστερ των συμμετεχόντων βρίσκονται από μεγάλες μεταλλευτικές εταιρείες έως και επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας και λογισμικού και από προμηθευτές εξοπλισμού και οργανισμούς εξαγωγικών πιστώσεων έως αεροπορικές εταιρείες όπως οι China Southern Airlines, Lufthansa, Turkish Airlines και Aegean Airlines.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/kalimera-aftes-ine-5-idisis-gia-na-gnorizete-ta-panta-prin-anixoun-agores/50923



    ΣΧΟΛΙΑ