Στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου νηολογήθηκε και ύψωσε την ελληνική σημαία το Φορτηγό πλοίο χύδην φορτίου «ΧΙΟΣ ΦΡΗΝΤΟΜ» (πρώην σημαίας Νήσων Μάρσαλ), κόρων ολικής χωρητικότητας 23.435, το οποίο ναυπηγήθηκε το έτος 2015 στην Κίνα.
Διαχειρίστρια εταιρεία τυγχάνει η «HARBOR SHIPPING & TRADING S.A.», που ανήκει στην οικογένεια του Λουκά Κτιστάκη.
Διαβάστε επίσης
Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: 400 εκατ. ευρώ ετησίως σε κοινωνικές παροχές
Γιώργος Οικονόμου: Συμφωνία με την ZIM, ύψους 2,3 δισ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σοκ στην αγορά ενέργειας περνά στα βενζινάδικα: Άγγιξε τα 2 ευρώ η αμόλυβδη, διπλάσια αύξηση για το diesel (πίνακας)
- Διπλωματικές πηγές: Το ζήτημα της επίθεσης σε πλοία στη Μαύρη Θάλασσα έθεσε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο Γεραπετρίτης
- ΟΟΣΑ: Για πρώτη φορά η Ελλάδα πάνω από τον μέσο όρο στον Δείκτη Ψηφιακής Διακυβέρνησης
- Πετρέλαιο: Υποχώρησαν οι τιμές κοντά στα 102 δολάρια, στον απόηχο της πιο ασταθούς εβδομάδας για το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.