• Ναυτιλία

    Ξεκινά η Seajets Cruises του Μάριου Ηλιόπουλου με 4 κρουαζιερόπλοια

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SEAJETS

    Μάριος Ηλιόπουλος, εφοπλιστής SeaJets


    Η Seajets, του Μάριου Ηλιόπουλου, σύμφωνα με ναυτιλιακούς παράγοντες της Ακτής Μιαούλη και της διεθνούς κρουαζιέρας, προετοιμάζεται για να επεκταθεί δυναμικά στον τομέα της κρουαζιέρας.

    Επισημαίνεται ότι η εταιρεία του Μάριου Ηλιόπουλου είχε αγοράσει συνολικά 10 κρουαζιερόπλοια, από τα οποία πούλησε τα 6 με σημαντικό κέρδος, όμως εξακολουθεί να διαθέτει 4 κρουαζιερόπλοια που σύντομα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες θα εκκινήσουν για 3ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες.

    Η μεγαλύτερη εταιρεία ταχύπλοων επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας είχε αγοράσει σε ελκυστικές τιμές ορισμένα παροπλισμένα κρουαζιερόπλοια από παραδοσιακές εταιρείες που είχαν προβλήματα με τις επιπτώσεις του Covid-19.

    Η εταιρεία του Μάριου Ηλιόπουλου, διαθέτει τα εξής κρουαζιερόπλοια: Το πρώην Veendam (τώρα Aegean Majesty), το P&O Oceana (τώρα Queen of Oceans), το Costa Magica (τώρα Mykonos Magic) και το Majesty of the Seas (τώρα Majesty of Oceans).

    Η εταιρεία σχεδιάζει την δημιουργία και στελέχωση του τμήματος κρουαζιέρας.

    Δεν είναι σαφές ποια πλοία θα χρησιμοποιηθούν άμεσα ή πότε θα ξεκινήσουν όλα τα πλοία . Όμως οι πληροφορίες ότι η εταιρεία αναζητά εξειδικευμένους υπαλλήλους για τη κρουαζιέρα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι αποφασισμένος να αρχίσει το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις κρουαζιέρας, ενώ δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με υπάρχουσες εταιρείες.

    Διαβάστε επίσης:

    Μειώθηκε η ανακύκλωση των δεξαμενοπλοίων κατά 82%

    Maran Tankers (Μαρία Αγγελικούση): Πούλησε δύο δεξαμενόπλοια και εισέπραξε 66,5 εκατ. δολάρια

    Στα $48 δισ. η αξία των εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών το 2023 – Η Dorian LPG του Τζον Χατζηπατέρα 2η στον κόσμο σε αύξηση κεφαλαιοποίησης



    ΣΧΟΛΙΑ