ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πλοίαρχος του εμπορικού πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, το οποίο συγκρούστηκε την Δευτέρα με ένα δεξαμενόπλοιο στα ανοιχτά των βρετανικών ακτών, κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ανακοίνωσε απόψε η βρετανική αστυνομία.
Στον πλοίαρχο του πλοίου Solong, Βλαντίμιρ Μότιν, 59 ετών, από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και προφυλακίστηκε.
Αύριο πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου στο Χαλ, ανέφερε η αστυνομία του Χάμπερσαϊντ.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τουρκία: Σύλληψη 5 υπόπτων για κατασκοπία υπέρ του Ιράν
Ρούμπιο: «Ανεπιθύμητο πρόσωπο» ο πρέσβης της Νότιας Αφρικής στην Ουάσινγκτον
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν: Τα ευρωομόλογα είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει η Ευρώπη ανεξάρτητη δύναμη
- Τζιτζικώστας: Θέλουμε η Ευρώπη να είναι ασφαλής – Δεν θα σηκώνεται drone στην ΕΕ αν δεν ξέρουμε τον χειριστή του
- Κάλας για Ουκρανία: «Η διεξαγωγή εκλογών όσο ο πόλεμος συνεχίζεται δεν είναι καλή λύση»
- F1 Μπαχρέιν 2026: 1η μέρα δοκιμών εξέλιξης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.