• Ναυτιλία

    United Maritime: Ανακοινώνει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 26.000.000 δολάρια

    Seanergy Maritim: Αναχρηματοδότηση δανείου με κέρδος ενός εκατ. δολαρίων

    Σταμάτης Τσαντάνης-Seanergy Maritime


     H United Maritime Corporation του Σταμάτη Τσαντάνη γνωστοποίησε   την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 26 εκατ. δολαρίων. Η έκδοση των 8 εκατ. νέων τίτλων πραγματοποιήθηκε κατόπιν αυξημένης ζήτησης από επενδυτές στην τιμή των 3,25$ ανά μετοχή.

    Η Εταιρεία θα αξιοποιήσει μέρος των εσόδων για την αγορά των 4 Aframax δεξαμενόπλοιων που ανακοίνωσε πρόσφατα, καθώς και για περαιτέρω αγορές πλοίων και άλλους εταιρικούς σκοπούς.

    Σημειώνεται ότι, το ποσό των 26 εκατ. δολαρίων αποτελεί το υψηλότερο ποσό που έχει επιτευχθεί στην πρώτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από εταιρεία spin-off του κλάδου.

    Σχετικά με την United Maritime Corporation

    H United Maritime Corporation είναι ναυτιλιακή εταιρία που ειδικεύεται στις διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές. Με την παράδοση των νεοαποκτηθέντων πλοίων, ο στόλος της Εταιρείας θα αποτελείται από 4 Aframax δεξαμενόπλοια και 1 capesize πλοίο ξηρού φορτίου με συνολική μεταφορική ικανότητα 617,014 dwt τόνων περίπου.

    Η United Maritime Corporation έχει κεντρικά γραφεία στην Γλυφάδα Αττικής και έδρα τα Marshall Islands. Οι μετοχές της Εταιρείας διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο του Nasdaq Capital Market με τον κωδικό «USEA».

    Διαβάστε επίσης:

    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόσχισης της United Maritime από την Seanergy



    ΣΧΟΛΙΑ