• Ναυτιλία

  Τρ. Πειραιώς για ΑΝΕΚ – Attica Group: Εξετάζουμε κάθε πιθανή εναλλακτική πρόταση

  • NewsRoom
  Τράπεζα Πειραιώς

  Χρήστος Μεγάλου, Τράπεζα Πειραιώς


  Απάντηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για δημοσιεύματα γύρω από την φερόμενη υπό εξέταση απορρόφηση της ΑΝΕΚ από την Attica Group έδωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

  Ειδικότερα, όπως αναφέρει:

  «Σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με φερόμενη υπό εξέταση απορρόφηση της εταιρείας ΑΝΕΚ Α.Ε. από την ΑΤΤΙΚΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, η Πειραιώς Financial Holdings ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η θυγατρική της Τράπεζα Πειραιώς εξετάζει και αξιολογεί σε διαρκή βάση κάθε πιθανή εναλλακτική πρόταση διαχείρισης και αναδιάρθρωσης του επενδυτικού και δανειακού χαρτοφυλακίου της, με βασικό στόχο τη στήριξη της ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών της και συνακόλουθα των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία αξίας για τους μετόχους, πελάτες και εργαζόμενους της.

  Η Πειραιώς Financial Holdings θα ενημερώνει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό σε περίπτωση τυχόν οριστικοποίησης συναλλαγής, η οποία θα έχει λάβει τις αναγκαίες εγκρίσεις από τα
  αρμόδια όργανά της, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του εφαρμοστέου νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου».

  Διαβάστε επίσης

  Safe Bulkers: Ξεκινά τη Δευτέρα η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών – Πού θα διατεθούν τα κεφάλαια από το ομόλογο

  Coca-Cola: Διεύρυνση χαρτοφυλακίου με την προσθήκη του premium ιταλικού μεταλλικού νερού Lurisia

  Eurobank: Ανακοίνωσε αναμόρφωση της Διοικητικής Επιτροπής  ΣΧΟΛΙΑ