• Ναυτιλία

    Top Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Εξασφάλισε 22,4 εκατ. ευρώ από τη ναύλωση πλοίου του και αναμένει συνολικά έσοδα 259 εκατ. δολαρίων

    Ευάγγελος Πιστιόλης, εφοπλιστής

    Ευάγγελος Πιστιόλης, εφοπλιστής


    Η TOP Ships Inc. του Ευάγγελου Πιστιόλη, γνωστοποίησε ότι υπέγραψε νέα σύμβαση για την ναύλωση του δεξαμενόπλοιου M/T Eco Marina Del Ρέι. Η νέα χρονοναύλωση θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη λήξη της ισχύουσας σύμβασης χρονοναύλωσης το πρώτο τρίμηνο του 2024 και θα έχει σταθερή διάρκεια 3 ετών με ένα επιπλέον έτος με επιλογή του ναυλωτή.

    Το ανεκτέλεστο ποσό εσόδων που αναμένεται να δημιουργηθεί από αυτή τη σύμβαση είναι περίπου 22,4 εκατομμύρια δολάρια και περίπου 30,6 εκατομμύρια δολάρια εάν ο ναυλωτής ασκήσει την επιλογή παράτασης για ένα επιπλέον έτος.

    Ο πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής της εταιρείας Ευάγγελος Πιστιόλης δήλωσε:

    “Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε την ναύλωση του M/T Eco Marina Del Rey περισσότερο από ένα χρόνο πριν από τη λήξη της τρέχουσας απασχόλησής του και με ημερήσιο ναύλο που είναι περίπου 36% υψηλότερος από τον τρέχοντα ναύλο, εκμεταλλευόμενοι την άνοδο των ναύλων που επικρατούν στην τρέχουσα αγορά δεξαμενόπλοιων. Μετά την ολοκλήρωση της ναύλωσης, το συνολικό ακαθάριστο υπόλοιπο εσόδων για την περίοδο χρονοναύλωσης των πλοίων μας που λειτουργούν, από τις 31 Δεκεμβρίου 2022, ανέρχεται σε περίπου 259 εκατομμύρια δολάρια”.

    Διαβάστε επίσης:

    Lomar (Λογοθέτης): Εξασφάλισε δάνειο 27,5 εκατ. δολαρίων για αναχρηματοδότηση δύο πλοίων



    ΣΧΟΛΙΑ