• Ναυτιλία

    Τήνος: Με το «Superstar» θα μεταφερθούν στη Μύκονο οι επιβάτες του «Super Express»

    • NewsRoom


    Ακινητοποιημένο βρίσκεται στο λιμάνι της Τήνου το πλοίο Super Express.

    Στο πλοίο της Golden Star Ferries έσβησαν, το απόγευμα, οι μηχανές κι ενώ αυτό βρισκόταν εντός του κεντρικού λιμένα του νησιού.

    Ειδικότερα, σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι της Τήνου προσάραξε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο με 456 επιβάτες και 30 μέλη πλήρωμα, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου Ραφήνα- Ανδρος, Τήνος, Μύκονος.

    Το πλοίο αποκολλήθηκε αυτοδύναμα και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι.

    Με το «Superstar» θα μεταφερθούν στη Μύκονο

    Παρά της προσπάθειες του καπετάνιου, ο οποίος φρόντισε να ρίξει άγκυρα, το ταχύπλοο έπεσε στα βράχια με το μπροστινό του μέρος αφού δεν κατέστη εφικτό να γίνουν οι απαραίτητοι χειρισμοί.

    Από το ατύχημα δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί επιβατών και πληρώματος.

    Στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Superstar» με προορισμό τη Μύκονο, θα επιβιβαστούν οι 187 επιβάτες το πλοίου «Super Express» που πρασάραξε το απόγευμα σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι της Τήνου και αποκολλήθηκε με ιδία μέσα.

    Στο καταμαράν «Super Express» επέβαιναν συνολικά 456 επιβάτες και 30 μέλη πλήρωμα.

    Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός και οι επιβάτες με προορισμό την Τήνο επιβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού.

    Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ραφήνα-Ανδρος,Τήνος, Μύκονος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθηθεί η διαδικασία της επιθεώρησης του πλοίου «Super Express» και η βεβαίωση πιστοποιητικού αξιοπλοϊας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

    Διαβάστε επίσης

    Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια λόγω της εξόδου των εκδρομέων



    ΣΧΟΛΙΑ