• Ναυτιλία

    Τελευταία εβδομάδα του Μαΐου θα εκκινήσει το Daleela στη γραμμή Λεμεσός-Πειραιάς

    Daleela

    Daleela


    Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την πλοιοκτήτρια εταιρεία του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Daleela, η επανέναρξη των δρομολογίων για την σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, προγραμματίζεται για την τελευταία εβδομάδα του ερχόμενου Μαΐου.

    Η ναυτιλιακή εταιρεία Scandro Holding Ltd, «βρίσκεται στο στάδιο τελικής διεκπεραίωσης όλων των απαιτούμενων ενεργειών που αφορούν τη λειτουργία της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο».

    Η πλοιοκτήτρια εταιρεία γνωστοποίησε ότι σχετικά με τα δρομολόγια, τις τιμές εισιτηρίων, την διαδικασία κρατήσεων θέσεων, αυτές θα γίνουν ανακοινώσεις μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

    Ο υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου, Βασίλης Δημητριάδης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της πρώτης περιόδου λειτουργίας του πλοίου, όπου πραγματοποιήθηκαν 44 δρομολόγια, είπε:

    «Η πρώτη περίοδος λειτουργίας της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας εκτιμάται ως ιδιαίτερα επιτυχημένη. Η υπηρεσία αγκαλιάστηκε από το επιβατικό κοινό αφού ταξίδευσαν 7.412 επιβάτες και 1.946 οχήματα, ενώ ο αριθμός των προβλημάτων και παρατηρήσεων από τους επιβάτες ήταν ελάχιστος. Τα παραπάνω πολύ θετικά στοιχεία δεν μας εφησυχάζουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η υπηρεσία είναι επιδοτούμενη από το κράτος και, αν θέλουμε να καταστεί βιώσιμη και να λειτουργήσει μια μέρα χωρίς την κρατική στήριξη, θα πρέπει να φροντίζουμε για τη συνεχή βελτίωσή της, την επίλυση των προβλημάτων και την παροχή βελτιωμένων και πιο ποιοτικών υπηρεσιών. Προς αυτήν την κατεύθυνση είμαστε σε συνεχή επαφή με την ανάδοχο εταιρεία, παρακολουθούμε ως Αναθέτουσα Αρχή την πορεία εφαρμογής της Σύμβασης, έτσι που κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο η υπηρεσία να είναι ακόμη πιο βελτιωμένη, με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού».

    Διαβάστε επίσης:

    Imperial Petroleum: Είχε κέρδη 30 εκατ. δολάρια και αγοράζει δύο πλοία από τον Χάρη Βαφειά

    Κρίτων Λεντούδης: Λατρεύει τα πολυτελή αυτοκίνητα και τα νεότευκτα πλοία – Επενδύει πάνω από 1 δισ. δολάρια σε νέες ναυπηγήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ