ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To πρώτο Συνέδριο της Ελληνικής Ένωσης Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών και Πλοίων Υποστήριξης Υπερακτίων Εγκαταστάσεων, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2025, στην Πέτρινη Αποθήκη της ΟΛΠ Α.Ε., στον Πειραιά.
Το συνέδριο, με τίτλο «Ασφάλεια και Ανάπτυξη στις Ελληνικές Θάλασσες» , περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες:
1. Ο ρόλος των ρυμουλκών πλοίων στις σημερινές προκλήσεις των λιμένων.
2. Τα ναυαγοσωστικά πλοία και η σημασία τους για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και της οικονομίας.
3. Αντιρρύπανση – Προστατεύοντας το θαλάσσιο περιβάλλον από ναυτικά ατυχήματα.
4. Το μέλλον των υπεράκτιων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.
Διαβάστε επίσης:
Διπλή Διάκριση για την Contships στα ESG Shipping Awards 2025
Ανδρέας Μιχαλόπουλος (Performance): Ρευστότητα 108,3 εκατ. και εξασφαλισμένα έσοδα 220 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Βουλή στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης – Αυτοματοποιούνται διοικητικές διαδικασίες και δημιουργείται το AI@Parliament
- Πύρινος εφιάλτης σε Αττική, Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα – Μαίνεται η φωτιά στο Πόρτο Γερμενό, καλύτερη η εικόνα στην Κεφαλονιά, 11 συλλήψεις για εμπρησμούς (βίντεο)
- Τραμπ: Ο Τραμπ ακυρώνει την επίθεση με προϋπόθεση μία άμεση επίτευξη συμφωνίας» – «Μας το ζήτησε το Ιράν»
- Επαγγελματικά Ταμεία: Γιατί αξίζει να αποταμιεύετε για τη σύνταξή σας – Όλες οι αλλαγές που φέρνει ο νέος νόμος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.