• Ναυτιλία

    Στις 20 Ιανουαρίου η σύγκληση του ετήσιου τακτικού συμβουλίου της ΠΝΟ

    Εμμανουήλ Τσικαλάκης- Γενικός Γραμματέας της ΠΝΟ

    Εμμανουήλ Τσικαλάκης- Γενικός Γραμματέας της ΠΝΟ


    Το ετήσιο Τακτικό Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) συγκαλείται, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού της, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 με ώρα έναρξης την 09.00.

    Το ετήσιο Τακτικό Γενικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου ορόφου του Πειραϊκού Συνδέσμου, Καραΐσκου 104.

    Η ημερήσια διάταξη του Γενικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

    1. Απολογισμός Έργου 2022
    2. Προγραμματισμός Δράσης 2023

    Ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ, Εμμανουήλ Τσικαλάκης, με επιστολή του προς τα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας, γνωστοποίησε τα εξής: «Προκειμένου να προβούμε στην κατάρτιση του σχετικού Μητρώου Συμβούλων, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε, έγκαιρα, εγγράφως, τα ονοματεπώνυμα των αντιπροσώπων σας – Τακτικών και Αναπληρωματικών- που θα λάβουν μέρος στο παραπάνω Γενικό Συμβούλιο ,οι οποίοι πρέπει να συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις που ορίζονται από το άρθρο 10 του Καταστατικού της ΠΝΟ. Για το σκοπό αυτό, σας υπενθυμίζουμε ότι το πιο πάνω άρθρο ορίζει ότι «ουδεμία των Οργανώσεων της δυνάμεως ΠΝΟ δύναται να αποστείλει εις το Γενικό Συμβούλιο αριθμό Γενικών Συμβούλων μεγαλύτερο του αναλογούντος εις το εν δέκατον (1/10) της δυνάμεως του όλου αριθμού των ούτως εκλεγομένων Γενικών Συμβούλων», ο οποίος ανέρχεται στους 11».

    Διαβάστε επίσης:

    Σταύρος Κατσικάδης: Η Μαρίνα Φλοίσβου κρατά σταθερές τις κύριες πολιτικές της για το περιβάλλον και την κοινωνία

    Στο λιμάνι της Gioia Tauro εξυπηρετήθηκαν 17 πλοία μέσα σε μία ημέρα!



    ΣΧΟΛΙΑ