ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεύμα εργασίας με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Τάκη Θεοδωρικάκο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στον 8ο όροφο Αίθουσα «Σταύρος Α. Νταϊφάς» και ώρα 13.30, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο 20χρονος Ανδρέας Αλικανιώτης, Δόκιμος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού και σπουδαστής της ΑΕΝ Μακεδονίας για το απαράμιλλο θάρρος και γενναιότητα που επέδειξε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ως επιβαίνων στο τρένο σώζοντας ανθρώπινες ζωές.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Αθηνά Ωνάση απέσυρε το όνομά της από το τουρνουά ιππασίας στο Σεν Τροπέ μετά από 19 χρόνια
- Βολική ισοπαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ευάγγελος Πιστιόλης: Τρίτο reverse split μέσα σε έξι μήνες για την Rubico
- Σχεδόν τα μισά ακίνητα χρειάζονται διορθωτικές ενέργειες πριν τη μεταβίβαση – Καθοριστική η σωστή τιμολόγηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.