ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Γερμανίας στον τομέα της ναυτιλίας αποφάσισαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Μεταφορών της Γερμανίας Δρ. Volker Wissing.
Ο κ. Υπουργός συναντήθηκε στο Βερολίνο με τον Γερμανό ομόλογό του στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη Γερμανική πρωτεύουσα.
Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, επιβεβαιώθηκε η παραγωγική συνεργασία που υπάρχει τόσο σε διμερές όσο και σε πολυμερές επίπεδο (ΕΕ και ΙΜΟ). Στόχος της συνεργασίας είναι η διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας της Ε.Ε., η υιοθέτηση φιλόδοξων αλλά ρεαλιστικών μέτρων σε παγκόσμιο επίπεδο και η ανάληψη πρωτοβουλιών και πολιτικών που θα ενισχύσουν τη βιώσιμη ανάπτυξη της ναυτιλίας και την προώθηση της πράσινης ναυτιλίας. Για ενίσχυση αυτής της συνεργασίας αποφασίστηκε η δημιουργία «Ομάδας Εργασίας».
Ο κ. Υπουργός συναντήθηκε επίσης με την Πρόεδρο της Ένωσης Γερμανών Εφοπλιστών Δρ. Gaby Bornheim.

Διαβάστε επίσης
Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Ναύλωσε νεότευκτο πλοίο κοντέινερ με 20.000 δολάρια
Όμιλος Grimaldi: Δρομολογεί το Europalink στη γραμμή Ιταλίας – Ελλάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αστυνομία για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «modus operandi» των συλληφθέντων – Τι κατασχέθηκε
- Tomago: Κυβερνητική παρέμβαση για να «σωθεί» η μεγαλύτερη μονάδα αλουμινίου της Αυστραλίας
- Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Αλκοόλ και άλλες μορφές συνυπαιτιότητας: Πότε ο συνοδηγός χάνει την αποζημίωση, όπως η Αρναούτη στην υπόθεση Παντελίδη