• Ναυτιλία

    Συνεργασία της Hanseaticsoft με την Iason Hellenic Shipping

    Alexander Buchmann, Διευθύνων Σύμβουλος της Hanseaticsoft

    Alexander Buchmann, Διευθύνων Σύμβουλος της Hanseaticsoft


    Η Hanseaticsoft, που είναι κορυφαίος πάροχος ναυτιλιακού λογισμικού επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα, υπογράφοντας με την Iason Hellenic Shipping Co. Ltd.,  εταιρεία μεταφοράς εμπορευμάτων ξηρού χύδην και διαχείρισης πλοίων.

    Η Iason Hellenic Shipping Co. Ltd, εφαρμόζει σχεδόν όλες τις υπηρεσίες του Cloud Fleet Manager (CFM) της Hanseaticsoft για τον στόλο της για να επιταχύνει την ψηφιοποίηση της διαχείρισης πλοίων της, να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στις εξελισσόμενες ανάγκες της ναυτιλιακής βιομηχανίας και να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες της.

    Ο Σάκης Βαρελτζής, Chief Operating Officer της Iason Hellenic Shipping Co. Ltd., για τη συνεργασία αυτή δήλωσε: «Η εταιρεία μας προσφέρει την καλύτερη διαχείριση πλοίων και το λογισμικό που χρησιμοποιούμε θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες της. Για να ενισχύσουμε την ευελιξία των εργαζομένων μας και να επιτρέψουμε μια βαθύτερη ανάλυση των διαδικασιών μας, θέλαμε επίσης ένα σύστημα που να προσφέρει εφαρμογές για κινητά και δυνατότητες Power BI. Το Cloud Fleet Manager πληρούσε όλες αυτές τις προδιαγραφές και μας έπεισε επιπλέον με τον μοντέρνο σχεδιασμό του και την εξαιρετική υποστήριξη πελατών.Χρησιμοποιώντας το Cloud Fleet Manager, η εταιρεία κερδίζει δυνατότητες σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών αγορών, του προϋπολογισμού, των εργασιών συντήρησης, των επιθεωρήσεων και των αιτημάτων εξυπηρέτησης μεταξύ άλλων».

    Ο Alexander Buchmann, Διευθύνων Σύμβουλος της Hanseaticsoft δήλωσε: «Η τεχνολογία Cloud αγκαλιάζεται από μερικές από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες του κόσμου, οι οποίες εκμεταλλεύονται όλο και πιο προσιτές και προσβάσιμες πλατφόρμες cloud για να εφαρμόσουν εξυπνότερες, ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές διαδικασίες. Η αποτελεσματική επικοινωνία και η συνεργασία μεταξύ των ομάδων καθώς και η δυνατότητα εξορθολογισμού των διαδικασιών μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η Iason Hellenic Shipping Co. Ltd., επέλεξε τη λύση μας για να βοηθήσει στην προώθηση της επιχείρησής τους».

    Διαβάστε επίσης:

    Η Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται σε λιμάνι εκκίνησης της κρουαζιέρας από την Celestyal Cruises

    H Thenamaris πούλησε δεξαμενόπλοιο με 9 εκατ. δολάρια



    ΣΧΟΛΙΑ