• Ναυτιλία

    Συνεργασία BCA COLLEGE και ATPI Marine Travel για το Crew Logistics Lab

    • NewsRoom


    Τα εγκαίνια του νέου εργαστηρίου ATPI Crew Logistics Lab πραγματοποιήθηκαν στο Business College Athens (BCA), ένα από τα κορυφαία κέντρα ναυτιλιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Η νέα αίθουσα θα χρησιμοποιείται για τις παραδόσεις μαθημάτων και εξειδικευμένων σεμιναρίων στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων Ναυτιλίας και Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

    Το BCA, πρωτοπόρο στην παροχή σπουδών Ναυτιλίας στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει εντυπωσιακούς δεσμούς με την κοινότητα αφού περίπου 8000 απόφοιτοι του BCA κάνουν καριέρα σε ναυτιλιακές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία με την ATPI Marine Travel υπογραμμίζει τη δέσμευση του κολεγίου για συνεχή βελτίωση.

    Τα εγκαίνια της φωτεινής, μοντέρνας αίθουσας ανοίγει το δρόμο για μια βαθύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο μερών. Στόχος τους είναι η ανάληψη κοινών ερευνητικών πρωτοβουλιών, προσφέροντας ακαδημαϊκή προοπτική για τις προκλήσεις της ναυτιλίας στον τομέα της επάνδρωσης και επαρκούς στελέχωσής της. Οι έρευνες αναμένεται να υποστηρίξουν την ανάπτυξη υπηρεσιών της ATPI Marine Travel και την πρόοδο της ίδιας της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

    «Το ATPI Crew Logistics Lab είναι μια φανταστική νέα εγκατάσταση για τους σπουδαστές μας και ανυπομονούμε για τις ακαδημαϊκές γνώσεις που θα προκύψουν από αυτή τη συνεργασία», δήλωσε ο Καπτ. Μάριος Μπουγιούκας, Director of Supply Chain & Logistics, Business College Athens. «Η ανθρώπινη πτυχή της ναυτιλίας είναι εξίσου σημαντική με την οικονομική, υλικοτεχνική και τεχνική πλευρά και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας με την ATPI Marine Travel θα ενισχύσει αυτή την πραγματικότητα, καθώς οι μαθητές μας ξεκινούν ή επεκτείνουν τη σταδιοδρομία τους σε αυτή τη συναρπαστική και ανταποδοτική βιομηχανία».

    Τα πρόγραμμα ναυτιλιακών σπουδών του BCA, έχει σχεδιαστεί για να απευθύνεται σε ένα διαφορετικό κοινό, συμπεριλαμβανομένων τόσο των πρόσφατων πτυχιούχων όσο και των έμπειρων επαγγελματιών στον κλάδο της ναυτιλίας. Το πρόγραμμα θα διατηρήσει τη δομή του, με τη συνεργασία να επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας και την ευημερία των ναυτικών. Η ATPI Marine Travel θα συμμετέχει σε συναντήσεις με τους φοιτητές τουλάχιστον δύο φορές χρόνο στο Crew Logistics Lab, συζητώντας τα τελευταία ζητήματα και τις προκλήσεις στις αλλαγές πληρωμάτων.

    «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τον ζωτικό ρόλο των ανθρώπων στον ναυτιλιακό τομέα, καθώς αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση αλλαγής πληρώματος», δήλωσε η Calypso Diareme, Commercial Manager Greece & Cyprus, ATPI Marine Travel. «Μέσω αυτής της συνεργασίας, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και να ενδυναμώσουμε τη νέα γενιά, καθιστώντας τους την κινητήρια δύναμη πίσω από τη συνεχή επιτυχία του κλάδου.».

    Διαβάστε επίσης:

    Drewry: Αύξηση των ναύλων στα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων

    Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι επιτέθηκαν ανεπιτυχώς με πύραυλο κατά πλοίου της Maersk

    Εγκατάσταση Γραφείου Αντιπροσωπείας της Ένωσης Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών στη Σανγκάη



    ΣΧΟΛΙΑ