• Ναυτιλία

    Συνάντηση Βαρβιτσιώτη-Ναυτικού Επιμελητηρίου: Συζήτησαν τις στρατηγικές προτεραιότητες της ναυτιλίας

    Συνάντηση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη-Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

    Συνάντηση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη-Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος


    Πραγματοποιήθηκε σήμερα, εθιμοτυπική συνάντηση εκπροσώπων του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος -του θεσμικού συμβούλου του Ελληνικού Κράτους σε θέματα Ναυτιλίας- με τον νέο υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

    Στο πλαίσιο της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν εκ μέρους του ΝΕΕ, ο πρόεδρος δρ. Γιώργος Πατέρας, οι αντιπρόεδροι κ. Γιώργος Αλεξανδράτος και Βασίλης Λογοθέτης, τα μέλη Δ.Ε. Ιωάννης Πλατσιδάκης και Ι. Τρίφυλλης, ο προϊστάμενος υπηρεσιών κ. Γ. Μπαρκάτσας και ο ναυτιλιακός σύμβουλος κ. Μ. Σαρλής, πραγματοποιήθηκε γενική επισκόπηση πληθώρας ζητημάτων που καταδεικνύουν την συνεισφορά της ναυτιλίας σε πολλούς τομείς της εθνικής οικονομίας. Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές προτεραιότητες του ΝΕΕ.

    Το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος εύχεται στον υπουργό κάθε επιτυχία στην δεύτερη θητεία του στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Σημειώνεται πως η πρώτη θητεία του κ. Βαρβιτσιώτη στο υπουργείο Ναυτιλίας της μεγαλύτερης ναυτιλιακής δύναμης διεθνώς, ήταν κατά το διάστημα 2013-2015.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Προκοπίου: Ναυπηγεί δέκα πλοία επενδύοντας 350 εκατ. δολάρια

    Καταιγιστικές ερωτήσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού προς τους εκπροσώπους της ΑΝΕΚ και της Attica Group

    Σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης κινείται ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου



    ΣΧΟΛΙΑ