ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπεγράφη συμφωνία εξουσιοδότησης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Lloyd’s Register
Υπεγράφη την 29.04.2022 μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που εκπροσωπήθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη, κατόπιν εξουσιοδότησης από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού “Lloyd’s Register Group Limited”, με έδρα το Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας, συμφωνία εξουσιοδότησης η οποία διέπει την ανάθεση στον Αναγνωρισμένο Οργανισμό, υπηρεσιών προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία, για πλοία που φέρουν την Ελληνική Σημαία, καθώς και τις εταιρείες αυτών.
Τον Οργανισμό, “Lloyd’s Register Group Limited”, εκπροσώπησε ο κ. Θεοδόσης Σταματέλλος, Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Ευρώπης.
Διαβάστε επίσης:
Βενιάμης – Δημητριάδης/Ευγενίδης πούλησαν το Speedrunner στον Μάριο Ηλιόπουλο
ΕΛΣΤΑΤ: Δραματική μείωση των ναυτολογημένων Ελλήνων ναυτικών!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαουδική Αραβία: Ουρές και νεύρα έξω από τη μοναδική κάβα – Έχει ξεμείνει από προμήθειες λόγω του πολέμου
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αποκλεισμός και πρόστιμο €10.000 από την Euroleague – Πώς αντέδρασε
- Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου: Οι νέοι δασμοί Τραμπ σε ευρωπαϊκά οχήματα δείχνουν την αναξιοπιστία των ΗΠΑ
- Άραξος: Η στιγμή που καταρρέει σκάλα με δημοσιογράφους σε υποδοχή αεροπλάνου (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.