• Ναυτιλία

    Seajets: Επέστρεψε και μας πηγαίνει στους αγαπημένους μας προορισμούς με ασφάλεια και ταχύτητα!


    Για να μας προσφέρει το ελληνικό καλοκαίρι που έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά

    Τις μηχανές στο… φουλ έβαλε και πάλι, από την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, η SEAJETS, επιστρέφοντας στις ελληνικές θάλασσες με τα ταχύπλοά της, για να μας μεταφέρει άνετα και γρήγορα στους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς προορισμούς.

    Μετά από μία χρονιά που κύλησε δύσκολα, αναγκάζοντάς μας να αντιμετωπίσουμε πρωτοφανείς προκλήσεις, όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη χαλάρωση και ξεκούραση, μακριά από τα συνηθισμένα και όσα μας κουράζουν στην καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό και η SEAJETS έρχεται να κάνει την μεταφορά μας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς της επιλογής μας άνετη και ευχάριστη, προσφέροντάς μας τη δυνατότητα ταχύτατης μετάβασης στον προορισμό των διακοπών μας, αλλά και ξεκούραστης επιστροφής.

    Έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επιβατών της, η SEAJETS υπόσχεται στους ταξιδιώτες που θα την επιλέξουν ότι θα φτάσουν στο αγαπημένο τους νησί με ασφάλεια, προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές που τόσο έχουν ανάγκη.

    Από την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, η SEAJETS ενεργοποίησε ολόκληρο τον στόλο της, προκειμένου να παρέχει πλήρη ακτοπλοϊκή σύνδεση, από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και του Ηράκλειου Κρήτης, προς 30 νησιωτικούς προορισμούς. Παράλληλα, η SEAJETS μάς προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές, καθώς καλύπτει περισσότερες από 300 ταχύπλοες διασυνδέσεις νησιών του Αιγαίου, για όσους δεν θέλουν να περιορίσουν το φετινό τους καλοκαίρι σε έναν και μόνο προορισμό.

    Μεγάλος πρωταγωνιστής του στόλου των ταχυπλόων της SEAJETS είναι φυσικά το WorldChampion Jet, το ταχύπλοο που αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου, έχοντας κατακτήσει το ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του. Ο πρωταθλητής επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά, όπου θα είναι και το σημείο εκκίνησής του, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό δρομολόγιο, σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του καλοκαιριού, σε χρόνο ρεκόρ.

    Πιο συγκεκριμένα, το WorldChampion Jet θα πραγματοποιεί καθημερινά το δρομολόγιο Πειραιάς – Σύρος – Μύκονος – Πάρος – Νάξος -Ίος και Σαντορίνη, μεταφέροντας τους επιβάτες του πιο γρήγορα από ποτέ στο νησί της επιλογής τους. Όσοι επιλέξουν το WorldChampion Jet, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το βραβευμένο με Guinness ταχύπλοο διακρίθηκε ως «Πλοίο της Χρονιάς», από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019». Το συγκεκριμένο βραβείο, μάλιστα, δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης σε ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο, γεγονός που αναδεικνύει την αξία της αξεπέραστης ταχύτητάς του, του μοναδικού σχεδιασμού, αλλά και, το σημαντικότερο, της μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει στους επιβάτες του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την άνεσή τους.

    Με την καινοτόμο τεχνολογία του, το WorldChampion Jet καταφέρνει να είναι απόλυτα συνεπές προς τους στόχους του, γεγονός που αποδεικνύεται και από την προτίμηση των ταξιδιωτών σε αυτό.

    Η SEAJETS, ωστόσο, «σφραγίζει» την παρουσία της στο λιμάνι του Πειραιά όχι μόνο με τα καθημερινά δρομολόγια του WorldChampion Jet, αλλά και με καθημερινές αναχωρήσεις προς Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο, Αμοργό και Κουφονήσια.

    Σε ό,τι αφορά, συγκεκριμένα, στις Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, οι ταξιδιώτες πρέπει να γνωρίζουν ότι για πρώτη φορά δρομολογείται στις Δυτικές Κυκλάδες το γρηγορότερο ταχύπλοο για επιβάτες και οχήματα. Ο πρωταθλητής Αιγαίου Champion Jet 2 θα πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από τον Πειραιά προς αυτά τα τρία νησιά.

    Σε όλα της τα δρομολόγια ανεξαιρέτως, η SEAJETS, προσαρμοζόμενη στις ανάγκες της εποχής και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό, εφαρμόζει με ευλάβεια όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στο σύνολο του στόλου της, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και όλες τις αρμόδιες Αρχές, εξασφαλίζοντας στους επιβάτες της ότι θα ταξιδέψουν με ασφάλεια προς οποιονδήποτε προορισμό και αν επιλέξουν.

    Με κύριο μέλημα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος των πλοίων της, διαθέτοντας εξοπλισμό κλιματισμού με ειδική, εξελιγμένη τεχνολογία, που προσφέρει ενισχυμένη απορροφητική ικανότητα και αποτελεσματικότητα ανάλογη εκείνης που διαθέτουν τα αεροσκάφη.

    Παράλληλα, κατανοώντας τις ανάγκες των επιβατών για αλλαγές στα εισιτήρια τους, βάσει των ολοένα και εναλλασσόμενων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία, η SEAJETS έχει υιοθετήσει μία νέα, ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων, προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της.

    Τώρα με την SEAJETS μπορούμε να φτάσουμε με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια και, πάνω απ’ όλα με εγγυημένη ασφάλεια στους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των Κυκλάδων.

    Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις

     –www.seajets.gr

    -210 7107710

    -Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα



    ΣΧΟΛΙΑ