• Ναυτιλία

    Σε κλειστό γεύμα εργασίας ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη Ναυτιλιακή Λέσχη


    Στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε ένα κλειστό Γεύμα Εργασίας αποκλειστικά για τα Μέλη και τους προσκεκλημένους τους, με επίτιμο καλεσμένο ομιλητή τον τέως Υπουργό κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

    Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριος Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος καλωσορίζοντας τον τέως Υπουργό τους επίσημους προσκεκλημένους  και τα μέλη της ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.

    Ο Πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Πρώην Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Επικεφαλής του Προγράμματος Εσωτερικής Ασφάλειας του ΕΛΙΑΜΕΠ, εξέφρασε την χαρά του για την πρόσκληση και ανέπτυξε σε μια 45λεπτη τοποθέτηση του τις Σύγχρονες Παγκόσμιες Προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, που ήταν και ο τίτλος της ομιλίας του.

    Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν: H Στρατηγική των Μεγάλων χωρών, το μέλλον της Παγκόσμιας Οικονομίας, η Ελλάδα στην Ευρώπη και τη ΝΑ Μεσόγειο.

    Μετά την αρχική του τοποθέτηση πολλά από τα μέλη της Λέσχης έθεσαν τις δικές τους ερωτήσεις στις οποίες ο Υπουργός έδωσε εμπεριστατωμένες απαντήσεις δημιουργώντας ένα εποικοδομητικό διάλογο στον οποίο ακούστηκαν μεγάλες αλήθειες και το μεγαλύτερο κέρδος για την Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς ήταν η ικανοποίηση των Μελών της για την χρησιμότητα αυτής της συζήτησης .

    Στο τέλος ο Πρόεδρος εξέφρασε την άποψη του ότι «η υγεία, η ασφάλεια, και η οικονομία» είναι τρεις μεταξύ των βασικών αναγκών για κάθε πολίτη που ζει στη χώρα του και επ΄αυτού

    ευχαρίστησε τον κύριο Υπουργό εκ μέρους όλων όπου η έννοια ασφάλεια είναι συνδεδεμένηστο υπουργικό του έργο.

    Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους εκτός των άλλων ανώτατοι εκπρόσωποι θεσμικών φορέων η ενώσεων όπως , ο κύριος Χαράλαμπος Σημαντώνης  – Πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Μ.Α. , ο κύριος Πάρις Ξανάλατος  – Αντιπρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, ο Δρ. Νικόλαος Λιάπης – Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.Ν.Τ –  ο κύριος Γεώργιος Ξηραδάκης – Πρόεδρος Ένωσης Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας και η κυρία Έλπη Πετράκη – Πρόεδρος της Wista International.

    Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξης τους ως προς τη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς παρέστησαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης κατ’ αλφαβητική σειρά:

    Οι εταιρείες Grid Shipping Capital ltd. και Marine Support.

    Διαβάστε επίσης

    Αύξηση της επιβατικής κίνησης στα λιμάνια το δεύτερο τρίμηνο



    ΣΧΟΛΙΑ