ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον εντοπισμό και τη διάσωση 16 αλλοδαπών προέβησαν μεσημβρινές ώρες χθες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σάμου στη θαλάσσια περιοχή ”ΠΡΑΣΟΥ” βορειοανατολικά ν. Σάμου.
Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και ακινητοποίησε πνευστή λέμβο με 16 αλλοδαπούς επιβαίνοντες (3 άνδρες, 6 γυναίκες, 5 αγόρια και 2 κορίτσια) και στη συνέχεια προέβη στην περισυλλογή τους και στην ασφαλή μεταφορά τους στον λιμένα ”ΒΑΘΕΩΣ” ν. Σάμου.
Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας 19χρονος αλλοδαπός μεταξύ των ανωτέρω, για παράβαση του Ν. 3386/05 και του Ν. 4251/14 άρθρο 29 παρ. 5, ενώ κατασχέθηκαν μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας και δύο χαρτονομίσματα των είκοσι δολαρίων ΗΠΑ. Η λέμβος καταστράφηκε.
Διαβάστε επίσης:
Φάμελλος: 4 προϋποθέσεις για να είναι εποικοδομητικός ο διάλογος με την Τουρκία
Ρόδος: Πλέγμα δράσεων στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.