• Ναυτιλία

    Pyxis (Βαλέντιος Βαλεντής): Χρηματοδότηση 15,5 εκατ. δολαρίων από την Τράπεζα Πειραιώς

    Βαλέντιος (Έντι) Βαλεντής, Pyxis Tankers

    Βαλέντιος (Έντι) Βαλεντής, Pyxis Tankers


    Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Pyxis Tankers Inc., του Βαλέντιου Βαλεντή γνωστοποίησε ότι εξασφάλισε δάνειο ύψους έως 15,5 εκατομμυρίων δολαρίων από την Τράπεζα Πειραιώς με επιτόκιο διάρκειας SOFR συν 2,7% που είναι αποπληρωτέο σε 5 χρόνια σε τριμηνιαία βάση.

    Τα έσοδα από τη χρηματοδοτική διευκόλυνση θα χρησιμοποιηθούν για την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου χρέους για το πλοίο Pyxis Karteria που είναι κατασκευής 2013, χωρητικότητας 46.652 dwt και για άλλους σκοπούς.

    Η διευκόλυνση υπόκειται στην ολοκλήρωση των απαραίτητων όρων και στην εκτέλεση της τελικής τεκμηρίωσης του δανείου και αναμένεται να κλείσει έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2023.

    Ο Βαλέντιος Βαλεντής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος μας σχολίασε:

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε μια νέα τραπεζική σχέση με την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία συμφώνησε να μας παράσχει ένα 5 ετές δάνειο ύψους έως και 15,5 εκατομμυρίων δολαρίων με ελκυστικούς όρους και τυπικές προϋποθέσεις για το δέκα χρονών πλοίο μας. Με τη συμφωνία, η εταιρεία θα έχει σημαντικά οφέλη ως προς το επιτόκιο και επιμήκυνση της συνολικής μέσης διάρκειας της οφειλής μας».

    Διαβάστε επίσης

    Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Ναύλωσε πλοίο και εξασφάλισε έσοδα 14,89 εκατ. δολαρίων

    Κερατσίνι: Θάνατος εργαζόμενου στο λιμάνι



    ΣΧΟΛΙΑ