ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προσάραξε, απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη, το Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο «ΑΚΟΥΑ ΤΖΟΥΕΛ» Ν.Π. 11045, σε αβαθή ύδατα στη λιμενολεκάνη λιμένα Γυθείου.
Το εν λόγω πλοίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Κυθήρων με προορισμό τον λιμένα Γυθείου με τριάντα (30) επιβάτες και τριάντα έξι (36) μέλη πληρώματος, σε εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου και το οποίο επρόκειτο να παραμείνει στο λιμένα Γυθείου λόγω των επικρατουσών δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων, ενώ ιδιώτης δύτης πραγματοποίησε έλεγχο στα ύφαλα του πλοίου, ο οποίος διαπίστωσε την επικάθιση αυτού σε αμμώδη βυθό.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.
Διαβάστε επίσης:
Γύθειο: Σώοι οι επιβαίνοντες του ιστιοφόρου με εισροή υδάτων
Ακινητοποιημένα από τα μεσάνυχτα όλα τα επιβατηγά πλοία
Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά: Εικαστική έκθεση για τα 160 χρόνια του ΝΑΤ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το «τρικ με τα τάνκερ»: Πώς ο Αριστοτέλης Ωνάσης κέρδισε το παιχνίδι των πετρελαίων
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews για Τέμπη, Καρυστιανού, Σαμαρά, Τσίπρα και για την κατάσταση στα νοσοκομεία
- Το 3ο Συμπόσιο για μια νέα Ελευσίνα, επτανησιακή γιορτή στη σκιά της Ακρόπολης, το party της ART ATHINA 2025 και Breathe with Hope
- Απόβαση… στη Βρετανία: Το NBA Europe και τα 71 δισ. ευρώ που γράφουν ιστορία
