ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άλλο ένα ποντοπόρο πλοίο προσάραξε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Διώρυγα του Σουέζ με αποτέλεσμα να παραμένει σε ακινησία στη σημαντική θαλάσσια αρτηρία της Μεσογείου.
Σύμφωνα με τη Leth Agencies πρόκειται για το bulk carrier Xin Hai Tong 23 μήκους 190 μέτρων.
Σύμφωνα με ναυλομεσιτικές και ειδησεογραφικές πηγές, μετά την προσάραξη του πλοίου τέσσερα επί πλέον πλοία παραμένουν σε αναμονή στη διώρυγα, ενώ τρία ρυμουλκά επιχειρούν αυτή την ώρα για την επαναπλευσή του.
Το πλοίο ναυπηγημένο είναι το 2010 και σημαία Χονγκ Κονγκ είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Ντούμπα στη Σαουδική Αραβία.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ν. Αναγνωστάκης (VICAN): Το success story των 50 ετών, το «πρώτο παιδί», το φάρμακο και το ελληνικό τραγούδι
- Έρση Σωτηροπούλου: «Πέρασε σαν σαΐτα από το μυαλό μου»
- Πότε πέφτουν οι υπογραφές για την εξαγορά του 51%+ της Μεσόγειος ΑΕ από τη Veolia
- Το Affalterbach ξέχασε πώς σχεδιάζονται οι AMG – Ο καρχαρίας έχασε τα δόντια του στο σχεδιαστικό έκτρωμα της δεκαετίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.