• Ναυτιλία

    Polembros Shipping (Σπύρος Πολέμης): Ενισχύει τα ψηφιακά της εργαλεία για την ευημερία των ναυτικών της


    Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Polembros Shipping του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη θα επεκτείνει τα ψηφιακά της εργαλεία με την συνεργασία της Starlink LEO, η οποία παρέχεται από την εταιρεία έξυπνων δικτύων και ψηφιακών λύσεων Marlink.

    Συνεργάτης της Marlink για πολλά χρόνια, η Polembros θα συμπεριλάβει τη νέα υπηρεσία LEO σε δοκιμαστική βάση για να υποστηρίξει την ευημερία του πληρώματος και την τεχνολογία.

    Η Polembros είναι ήδη χρήστης του υβριδικού δικτύου της Marlink, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών εγγυημένης απόδοσης VSAT σε όλο το στόλο της. Η ανάπτυξη της νέας υπηρεσίας θα φέρει πολύ ταχύτερη απόδοση και χαμηλότερο χρόνο στις επιχειρηματικές επικοινωνίες της εταιρείας και στο πλήρωμα, επιτρέποντας την ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών ευημερίας πληρώματος, σύμφωνα με τη Marlink.

    «Οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες ακολουθούν όλο και περισσότερο μια τάση για επικοινωνίες υψηλότερης απόδοσης, απολαμβάνοντας πρόσβαση σε μια νέα οικογένεια εφαρμογών που ενεργοποιείται από την παγκόσμια υπηρεσία πολύ χαμηλής καθυστέρησης του Starlink.

    Αυτό περιλαμβάνει υπηρεσίες ροής βίντεο, εργαλεία άμεσης μεταφοράς δεδομένων και τεχνολογία απομακρυσμένης πρόσβασης για συντήρηση και συμμόρφωση», λέει η Marlink σε δήλωση.

    Η Polembros Shipping υπάρχει από το 1974, αν και η οικογένεια των μετόχων εντοπίζει τις ναυτιλιακές της ρίζες από τον 19ο αιώνα. Η εταιρεία διαχειρίζεται επί του παρόντος ένα στόλο δεξαμενόπλοιων Aframax και Suezmax, ενώ η αδελφή επιχείρηση Polembros Bulkers διαχειρίζεται πλοία που κυμαίνονται σε μεγέθη από Handysize έως Newcastlemax.

    Ο Βασίλης Κοττάς, Διευθυντής Πληροφορικής της Polembros Shipping, σημείωσε: «Η Polembros Shipping και η Polembros Bulkers είναι εταιρείες με φήμη που χτίστηκε εδώ και πολλά χρόνια για την αφοσίωση στην ασφάλεια και την ποιότητα. Εκτιμούμε τις καινοτομίες όπως της Starlink ως συνεισφέρων στην απόδοσή μας. Η συνεργασία μας με τη Marlink είναι ένας παράγοντας της επιτυχίας μας ως εταιρείας που παρέχει το υψηλό επίπεδο επικοινωνίας που απαιτείται από τους διαχειριστές του στόλου μας και τις ομάδες μας στο πλοίο».

    Από την πλευρά του, ο Tore Morten Olsen, Πρόεδρος, Maritime, Marlink δήλωσε: «Η Marlink είναι περήφανη που βοηθά την Polembros Shipping να κάνει αυτό το επόμενο βήμα στο ταξίδι της με νέες ψηφιακές υπηρεσίες που επιτρέπουν σε μια νέα γενιά εφαρμογών και εργαλείων να υποστηρίζουν την απόδοση και την ασφάλεια του στόλου. Η προσθήκη της υπηρεσίας Starlink LEO στο υβριδικό δίκτυο Marlink είναι μια περαιτέρω ενίσχυση της πολύτιμης και μακροχρόνιας σχέσης μας που τοποθετεί την Polembros ως μια εταιρεία που εστιάζει στο μέλλον».

    Διαβάστε επίσης:

    Έλπη Πετράκη (WISTA International): Συνεχίζουμε το σημαντικό έργο για την προώθηση της διαφορετικότητας

    Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Έσοδα 24,5 εκατ. δολαρίων στο τρίμηνο και σημαντικά κέρδη από πώληση δύο πλοίων



    ΣΧΟΛΙΑ