ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To Propeller Club διοργανώνει το ναυτιλιακό συνέδριο του Global Cooperation and Training Framework (GCTF), με τίτλο «Innovation and Inclusion in the Shipping Industry and Maritime Affairs», την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt (Αίθουσα Κυκλάδες) στις 09:30 π.μ.
Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, το Γραφείο Αντιπροσωπείας της Taipei στην Αθήνα, καθώς και το Propeller Club Πειραιά.
Μετά το πέρας του συνεδρίου, το οποίο υπολογίζεται περί τις 12:30, θα ακολουθήσει cocktail buffet στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου.
Διαβάστε επίσης
Το πρώτο πλοίο μεταφοράς κοντέινερ που θα πλέει χωρίς πλήρωμα!
Ι. Κοκαράκης: Απαιτείται σημαντική ανάπτυξη υποδομών και μείωση του κόστους των πράσινων καυσίμων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρυστιανού: «Υπάρχει κβαντική ιατρική, δεν υπάρχει εξειδίκευση» – «Νόμιμο το μηχάνημα βιοανάδρασης, με έλεγξαν χθες»
- Στο δρόμο για την ανάδειξη – Αποφάσεις για το ΦΙΞ της Θεσσαλονίκης
- Τραμπ: Απειλεί με «πολύ σκληρό» χτύπημα στο Ιράν αν αποδειχθεί εμπλοκή στο περιστατικό της Flydubai
- Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.