• Posidonia Sea Tourism Forum

    Σπύρος Αλμπέρτης (Crystal Cruises): Από το 2025 θα κάνουμε τη Θεσσαλονίκη Home Porting – Απόλυτα ικανοποιημένος ο Θάνος Λιάγκος του ΟΛΘ

    Θάνος Λιάγκος, Σπύρος Αλμπέρτης, Θεοδώρα Ρήγα και Έλλη Αβραμίδου

    Θάνος Λιάγκος, Σπύρος Αλμπέρτης, Θεοδώρα Ρήγα και Έλλη Αβραμίδου


    Ο Σπύρος Αλμπέρτης, Αντιπρόεδρος, στις Λιμενικές Λειτουργίες, Σχεδιασμό Δρομολογίων και Διαχείριση Καυσίμων, της Crystal Cruises, μιλώντας πριν από λίγο στο Mononews, δήλωσε ότι η εταιρεία αξιολόγησε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και αποφάσισε να επιβιβάζει και να αποβιβάζει τουρίστες κρουαζιέρας στη συμπρωτεύουσα.

    Τόνισε χαρακτηριστικά ότι τόσο οι προβλήτες, όσο και ο νέος τερματικός σταθμός επιβίβασης πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την εξυπηρέτηση κρουαζιέρας πολυτελείας.

    Ο Σπύρος Αλμπέρτης, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Μόντε Κάρλο, τόνισε ότι η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι ένας ελκυστικός προορισμός και ουσιαστικά είναι ένας «κοιμώμενος γίγαντας της κρουαζιέρας».

    Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, Θάνος Λιάγκος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή και δήλωσε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται ώστε να φτάσει τα λιμάνι να φιλοξενεί 150 -200 προσεγγίσεις το χρόνο για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των εταιρειών κρουαζιέρας.

    Δείτε τις δηλώσεις:

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα Posidonia Sea Tourism Forum

    Διαβάστε επίσης:

    Θάνος Πάλλης: Η κρουαζιέρα θα εισφέρει στην πόλη της Θεσσαλονίκης 8,5 εκατ. ευρώ

    Το σημερινό πρόγραμμα του 7ου Posidonia Sea Tourism Forum

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ