• Posidonia Sea Tourism Forum

    Κρις Θεοφιλίδης (Celestyal): Το νέο μας πλοίο, Celestyal Journey θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στις 2 Σεπτεμβρίου

    Ο CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης

    Ο CEO της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης


    «Η εικόνα του τουρισμού είναι πολύ θετική. Εμείς, ως εταιρεία, επιβεβαιώνουμε τις προσδοκίες της CLIA για το 2023. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η κρουαζιέρα επέστρεψε στα προηγούμενα επίπεδα και ότι προσδοκούμε ότι θα ξεπεράσει και την απόδοση του 2019», επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης, μιλώντας στο συνέδριο για την κρουαζιέρα τη Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε:

    «Έρευνα για το κοινό αίσθημα γύρω από την κρουαζιέρα υποδεικνύει ότι το κοινό προτίθεται να πραγματοποιήσει στο μέλλον μία κρουαζιέρα συγκριτικά με την εποχή προ πανδημίας και εκτιμούμε ότι η Αν. Μεσόγειος και η Ελλάδα συγκεκριμένα συγκεντρώνουν αυξημένο ενδιαφέρον, σε σχέση με την προ πανδημίας περίοδο.

    Όλα αυτά μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση να μεγαλώσουμε το στόλο μας με το νέο μας πλοίο, Celestyal Journey, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 2 Σεπτεμβρίου προσθέτοντας 30% επιπλέον σε δυναμικότητα και τριπλασιάζοντας τη διαθεσιμότητα μας σε υψηλής κατηγορίας καμπίνες, σουίτες και μπαλκόνια.

    Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονική περίοδο όσον αφορά στο οικονομικό αντίκτυπο της κρουαζιέρας στην περιοχή. Είμαστε εν μέσω της δεύτερης τουριστικής περιόδου που επισκεπτόμαστε τη Θεσσαλονίκη. Παρατηρώντας τα αποτελέσματα, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι στη Celestyal από το γεγονός ότι οι επισκέψεις μας συνεισφέρουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της πόλης και ενισχύουν την τοπική οικονομία. Είμαστε περήφανοι για τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει από την εταιρεία αλλά και για τη άριστη συνεργασία με τις τοπικές και τις δημοτικές αρχές καθώς και με τις υποδομές του λιμένα Θεσσαλονίκης οι οποίες την μετατρέπουν σε εξελισσόμενο εποχικό τουριστικό κέντρο στο Β. Αιγαίο φιλοδοξώντας στην περαιτέρω εξέλιξή του σε σημαντικό λιμάνι επιβίβασης και αποβίβασης σε πιο εκτεταμένη περίοδο».

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα Posidonia Sea Tourism Forum

    Διαβάστε επίσης:

    Θάνος Πάλλης: Η κρουαζιέρα θα εισφέρει στην πόλη της Θεσσαλονίκης 8,5 εκατ. ευρώ

    Το σημερινό πρόγραμμα του 7ου Posidonia Sea Tourism Forum



    ΣΧΟΛΙΑ