• Ναυτιλία

    Poseidon Marine Supplies: Νέος σταθμός στη Βαρκελώνη

    Ο κ. Χριστόφορος Παπαχαστάς,

    Ο κ. Χριστόφορος Παπαχαστάς, Managing Director Poseidon MS


    Με σύνθημα “Φτάνουμε όλο και πιο μακριά για να βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά σας”, η Poseidon Marine Supplies,ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου στο περίπτερό της στα Ποσειδώνια 2024, και να γιορτάσει το άνοιγμα του νέου σταθμού της εταιρείας στο λιμάνι της Βαρκελώνης καθώς και την επέκταση των διεθνών συνεργασιών της.

    Ο νέος σταθμός  προστέθηκε φέτος στο δίκτυο της εταιρείας (Poseidon Service Network), φέρνοντας τις υπηρεσίες επιθεώρησης εξοπλισμού κοντά στα πλοία που περνούν από όλα τα μεγάλα λιμάνια της Ισπανίας αλλά και από λιμάνια γειτονικών χωρών, όπως της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Μάλτας. Οι υπηρεσίες του σταθμού της Βαρκελώνης καλύπτουν όλο το φάσμα της επιθεώρησης των σωστικών και πυροσβεστικών μέσων ενός πλοίου, όπως φορητά και σταθερά συστήματα πυρόσβεσης, αναπνευστικές συσκευές, στολές εμβάπτισης κ.ά., σύμφωνα με τα υψηλά κριτήρια ποιότητας της εταιρείας.

    Το Poseidon Service Network, πέρα από τον Πειραιά, περιλαμβάνει ακόμα σταθμούς επιθεώρησης και παροχής εφοδίων στη Λεμεσό, το Ρότερνταμ, το Χιούστον του Τέξας, το Ντουμπάι και το Σουέζ. Κάθε σταθμός της Poseidon είναι και μία δέσμευση προς τους πελάτες της εταιρείας για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πληρωμάτων, των πλοίων και των εμπορευμάτων, αλλά και μία εγγύηση ως προς τη συμμόρφωση με τους διεθνείς κανονισμούς της ναυτιλίας.

    Φέτος, η Poseidon Marine Supplies βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακοινώσει και την εξαγορά μίας μεγάλης ολλανδικής εταιρείας με υψηλή εξειδίκευση στον τομέα του εφοδιασμού και της τροφοδοσίας στα πλοία. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2024 και μαζί με τον σταθμό επιθεώρησης, θα αποτελούν στο λιμάνι του Ρότερνταμ ένα σημείο εξυπηρέτησης ισάξιας δυναμικής με αυτό του Πειραιά, που θα εξυπηρετεί ετησίως περισσότερα απο 1.200 πλοία ελληνόκτητου και διεθνούς στόλου.

    Με ένα μεγάλο δίκτυο σταθμών, περισσότερους από 160 εργαζόμενους στην τεχνική εξυπηρέτηση και τη διοικητική υποστήριξη, διεθνείς συνεργασίες σε μεγάλα λιμάνια σε όλον τον κόσμο και κρατώντας σταθερά σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των υπηρεσιών της, η Poseidon Marine Supplies συνεχίζει να σχεδιάζει πώς θα φτάσει ακόμα πιο μακριά για να βρίσκεται πιο κοντά στα πλοία και στις ανάγκες των πελατών της.

    Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές πλοίων και υπηρεσιών επιθεώρησης σωστικών και πυροσβεστικών μέσων (FRS). Διαθέτει σταθμούς επιθεώρησης & εφοδιασμού σε Πειραιά, Ρότερνταμ, Λεμεσό, Χιούστον, Ντουμπάι, Σουέζ και Βαρκελώνη, και απασχολεί περισσότερα από 160 άτομα. Με ισχυρό αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία παρέχει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες, που πληρούν τις διεθνείς απαιτήσεις και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών.

    Ακολουθώντας μια πελατοκεντρική και βιώσιμη προσέγγιση, η Poseidon Marine Supplies διεξάγει τις δραστηριότητές της με τρόπο που προστατεύει την ανθρώπινη ασφάλεια και περιουσία.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Σαρρής (Fleetwork): Πρωτοποριακές λύσεις cloud ERP για τη ναυτιλία

    Ο Γιώργος Οικονόμου μιλάει για τις επενδύσεις του στη ναυτιλία ως ακτιβιστής: Το κάνω για τα λεφτά

    Μελίνα Τραυλού: Οι γυναίκες συμβάλλουν στην παγκόσμια ναυτιλία

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ