ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Polembros Shipping του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη, σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, έχει κλείσει συμφωνία να πουλήσει το πλοίο Kythira Warrior, χωρητικότητας 115.300 dwt που ναυπηγήθηκε το 2006 στο Sanoyas.
Η τιμή πώλησης που αναφέρθηκε ανέρχεται σε 38 εκατομμύρια δολάρια, ενώ εκτιμάται ότι η εταιρεία του αγόρασε κάτω από τα 33 εκατομμύρια δολάρια προς το τέλος του 2015.
Η εταιρεία διαθέτει σήμερα συνολικά 24 πλοία, 12 Crude Oil Tanker, από τα οποία τα εννέα ταξιδεύουν με ελληνική σημαία και τρία με σημαία Λιβερίας και 12 Bulk Carrier, από τα οποία τα δύο ταξιδεύουν με ελληνική σημαία, ένα με σημαία Παναμά και εννέα με σημαία Λιβερίας.
Διαβάστε επίσης
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Πούλησε το πλοίο Aliki και εισέπραξε 15,08 εκατ. δολάρια
Μώραλης: Ο Πειραιάς είναι η φυσική έδρα της ναυτιλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lizzy Champion (GSK) στο mononews: Τα εμβόλια, η επένδυση στις κλινικές μελέτες και η ζωή στην Αθήνα
- Αναλυτές για Motor Oil: Το δυνατό comeback στη διύλιση, η τιμή στόχος των €40 και το μέρισμα €1,40
- Yoda: Ακίνητα 3 δισ. ευρώ στο χαρτοφυλάκιο Παπαλέκα
- Ασφαλιστικές εισφορές: Μείωση 0,5 μονάδας από το 2027 – Το όφελος σε μισθούς και επιχειρήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.