ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ελληνική Ένωση Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών και Πλοίων Υποστήριξης Υπεράκτιων Εγκαταστάσεων συγχαίρει τη Ναυτική Εταιρεία SVS για την αγορά του υπό ελληνική σημαία νεοτευκτου ρυμουλκού ΕΛΕΝΗ SVS II το οποίο κατέπλευσε τις προηγούμενες ημέρες στο λιμάνι του Πειραιά.
“Η κίνηση αυτή πράγματι συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των ρυμουλκήσεων στα ελληνικά λιμάνια. Παράλληλα, επιβεβαιώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, η πάγια θέση της Ένωσής μας για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του ελληνικού στόλου των ρυμουλκών προκειμένου, πέραν της ασφάλειας, να ολοκληρωθεί και η ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων ρυμουλκικών. υπηρεσιών”, τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης, Παύλος Ξηραδάκης και προσθέτει στη δήλωση του:
“Το ΕΛΕΝΗ SVS II αποτελεί το 13 ο σε σειρά νεοτευκτο ρυμουλκό που υψώνει την ελληνική σημαία αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τα θετικά αποτελέσματα του νέου θεσμικού πλαισίου το οποίο αποτελεί θεμέλιο λίθο στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού στόλου των ρυμουλκών καθώς και στην ασφάλεια των λιμενικών εγκαταστάσεων ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή των διαρκών και δομικών έργων στις εθνικές και διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές”.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Ι. Χατζηπατέρα: Πρωταγωνίστρια σε διεθνείς καινοτόμες δράσεις στο χώρο της ναυτιλίας
- Πώς αλλάζουν οι ισορροπίες στην αγορά μετά το deal της οικογένειας Νιτσιάκου με τους Ουκρανούς της MPH
- Το comeback της μετοχής της Metlen – Kέρδη 28% από τα χαμηλά του Μαρτίου
- report.ypyme.gr: Φρένο στα λαδώματα στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης – «Κρατική αποτυχία» η πλατφόρμα, λέει ο ΠΣΕΟ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.