ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Korea Shipbuilding & Offshore Engineering Co. (KSOE) ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε παραγγελία για ναυπήγηση πλοίου μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) αξίας 260 δισεκατομμυρίων γουόν, δηλαδή 217 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το πλοίο θα μπορεί να μεταφέρει LNG 174.000 κυβικών μέτρων και θα κατασκευαστεί από την Hyundai Samho Heavy Industries Co. στο Yeongam, στην επαρχία South Jeolla, και θα παραδοθεί σε πελάτη που δεν κατονομάστηκε το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Φήμες λένε ότι η πλοιοκτήτρια εταιρεία που το παρήγγειλε είναι ελληνικών συμφερόντων.
Η Korea Shipbuilding έχει κερδίσει 37 παραγγελίες πλοίων μέχρι στιγμής φέτος, με συνολική αξία 4,37 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιτυγχάνοντας το 25% του ετήσιου στόχου της για παραγγελίες αξίας 17,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η KSOE είναι η μεγαλύτερη Ναυπηγική εταιρεία στον κόσμο βάσει ανεκτέλεστων παραγγελιών και έχει τρεις θυγατρικές – Hyundai Heavy Industries Co., Hyundai Mipo Dockyard Co. και Hyundai Samho Heavy.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα ευρωπαϊκά futures του φυσικού αερίου εκτοξεύονται στο υψηλότερο επίπεδο από το 2023
- Πετρέλαιο: Νέο άλμα για τις τιμές – Πάνω από τα 90 δολάρια το βαρέλι το WTI, για πρώτη φορά από τον Ιούλιο
- Volkswagen: Πρότεινε κλείσιμο τεσσάρων γερμανικών εργοστασίων έως το 2034
- Ιράν: Νέα απάντηση στα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε στόχους αμερικανικών συμφερόντων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.