ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος δώρισε σήμερα το πρωί στον Ελληνικό Στρατό, δύο ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεωργίου Κωστίδη και του Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου.
Η τελετή παράδοσης έγινε στα Καρδάμυλα της Χίου, γενέτειρα του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου.
Οι δύο λέμβοι έχουν μήκος 11 μέτρων, φέρουν δύο μηχανές, μπορούν να επιχειρήσουν και σε δυσμενείς συνθήκες, ακόμα και με υψηλό κυματισμό, έχουν μεγάλη ευελιξία, κλειστό χώρο διακυβέρνησης, πλέουν με ταχύτητα 47 μιλίων την ώρα, μπορούν να μεταφέρουν 13 καταδρομείς και θα ενταχθούν στη δύναμη του Τάγματος Μηχανικού της 96 ΑΔΤΕ.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ ευχαρίστησε τον καπετάν Παναγιώτη Τσάκο και την οικογένειά του για τη διαχρονική προσφορά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Δείτε το βίντεο της τελετής
Διαβάστε επίσης:
Κρίτων Λεντούδης (Evalend Shipping): Ναυπηγεί 37 πλοία και διπλασιάζει την αξία του στόλου
Attica Group: Πρόταση για την αγορά του 51% της ΕΤΑΝΑΠ Σαμαριά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλενα Τσάγκαρη (πρόεδρος ΕΚΕΑ) στο mononews: Τι συμβαίνει με το σύστημα αιμοδοσίας, πώς θωρακίζεται η χώρα
- Η Eurobank στο παγκόσμιο τραπέζι της AI – Τι είδε ο Σταύρος Ιωάννου στην Ινδία
- Οι «μάχες» για τις μονάδες απορριμμάτων – Οι όμιλοι που διεκδικούν έργα 500 εκατ. και η Μεσόγειος ΑΕ
- Airbnb: Κληρονομείται το ακίνητο, δεν κληρονομείται η άδεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.