• Ναυτιλία

    Όμιλος Γκριμάλντι: Ανοιχτή πρόσκληση για 600 προσλήψεις ναυτικών στα πλοία του


    Με στόχο να προσλάβει 600 ναυτικούς στα πλοία του ξεκίνησε καμπάνια προσέλκυσης ο ναυτιλιακός όμιλος Γκριμάλντι «για να εγγυηθεί υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες του».

    Η διαδικασία είναι ανοιχτή για τις αιτήσεις περίπου 600 ναυτικών που αφορούν διάφορες ειδικότητες στον ξενοδοχειακό τομέα, στη μηχανή, αλλά και στο κατάστρωμα.

    Επισημαίνεται ότι η ναπολιτάνικη πλοιοκτήτρια εταιρεία κατέχει και διαχειρίζεται ένα στόλο με περισσότερα από 130 πλοία, τα οποία εκτελούν τακτικά δρομολόγια επί 12 μήνες το χρόνο και απασχολεί 17.000 άτομα.

    «Το να είσαι μέλος των πληρωμάτων του Γκριμάλντι, διευκρινίζει η εταιρεία, αντιπροσωπεύει μια σημαντική ευκαιρία: ο όμιλος, ο οποίος ήταν πάντα προσεκτικός στο ανθρώπινο δυναμικό του στη θάλασσα, δεσμεύεται να επιβραβεύσει τους πιο άξιους, προσφέροντάς τους συγκεκριμένες ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη στα πλοία μεταξύ των πιο προηγμένων τεχνολογικά και φιλικών προς το περιβάλλον πλοίων στον κόσμο».

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους στο [email protected].

    Οι επιλογές είναι επίσης ανοιχτές για όσους δεν έχουν ακόμη ναυτικό φυλλάδιο ή δεν έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα πιστοποίησης STCW. Η εταιρεία Grimaldi θα προσφέρει υποστήριξη σε όσους αποδεικνύουν ότι έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να αποκτήσουν τα απαραίτητα έγγραφα για τη ναυτολόγηση.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ