• Ναυτιλία

    Neptune Lines: Ελληνική σημαία στο νέο απόκτημα της που θα ονομαστεί Tharos

    Μελίνα Τραυλού, πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

    Μελίνα Τραυλού, πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών


    Η Neptune Lines, την οποία διευθύνει η Μελίνα Τραυλού ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμα πλοίου του Hoegh Maputo το οποίο θα μετονομαστεί σε Neptune Tharros. To συγκεκριμένο Ro-Ro πλοίο κατασκευάστηκε το 2011 και θα φέρει την ελληνική σημαία.

    Η απόκτηση ακολουθεί αυτή των αδελφών πλοίων Neptune Phos και Neptune Kallos που έγινε νωρίτερα μέσα στον χρόνο. Πριν λίγες ημέρες στον στόλο της Neptune Lines εντάχθηκε το Neptune Barcelona.

    “Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την απόκτηση της Hoegh Maputo, η οποία εντάσσεται στον στόλο της Neptune Lines, με το νέο της όνομα Neptune Tharros. Το Neptune Tharros χωρητικότητας 4900 αυτοκινήτων κατασκευάστηκε το 2011 και έχει εγγραφεί στο ελληνικό νηολόγιο και θα ταξιδεύει με την ελληνική σημαία”, τονίζει η εταιρεία.

    Αυτή η εξαγορά ακολουθεί αυτά των αδελφών σκαφών Neptune Phos και Neptune Kallos, χωρητικότητας 3.900 αυτοκινήτων Hyundai Mipo.

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το Neptune Tharros στον στόλο μας, συμμετέχοντας στις άλλες πρόσφατες εξαγορές μας, διασφαλίζοντας ότι έχουμε την ικανότητα που απαιτείται για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας», επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλός κ. Craig Jasienski.

    Καλωσορίζουμε και τα τρία σκάφη στην οικογένειά μας και τους ευχόμαστε ωραίους ανέμους, ήρεμες θάλασσες και πάντα νερό κάτω από την καρίνα τους, αναφέρει η ανακοίνωση της Neptune Lines.



    ΣΧΟΛΙΑ