ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπέσεντ: Αποφέρει καρπούς η παγκόσμια εκστρατεία οικονομικής απομόνωσης του Ιράν – Στο στόχαστρο αεροπορικές και τράπεζες
Η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 13:15 οργανώνει γεύμα Ιστορίας με θέμα: 1974 -2024: Διδάγματα από την Μεταπολίτευση, οι χαμένες ευκαιρίες του Κυπριακού και η επόμενη ημέρα της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Επίτιμοι ομιλητές θα είναι οι Γιώργος Καραμπελιάς συγγραφέας, πολιτικός αναλυτής, εκδότης του περιοδικού Άρδην, Μακάριος Δρουσιώτης δημοσιογράφος και συγγραφέας με ειδικότητα στο Κυπριακό, Αθανάσιος Έλλις.
Διαβάστε επίσης:
Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι περιμένουν να πληρωθούν έως… έξι χρόνια
Χρηματιστήριο: Ξαναμοιράζεται η τράπουλα πάνω από τις 1420 μονάδες – Αντίδραση για Άλφα
Πετρελαιοειδή: Μείωση 14,8 δισ. ευρώ της αξίας πωλήσεων στις επιχειρήσεις το 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλαφάτης: Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας, συνδεσιμότητας και ειρήνης
- Πλάκα: Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία οι συγγενείς των θυμάτων για την ολοκλήρωση της αναγνώρισης και ταυτοποίησης
- Boeing: Πιθανές καθυστερήσεις στα νέα μοντέλα μετά από πρόβλημα στα 737 Max
- Μπιλ Γκέιτς: Ο Τραμπ κάνει λάθος που αντιτίθεται στις δικλίδες ασφαλείας για την AI – «Δεν αρκεί ένα kill switch»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.