ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η MSC, του Τζιανλουίτζι Απόντε προχώρησε σε μια νέα παραγγελία maxi, που περιλαμβάνει δέκα megamaxes των 24.000 TEU, τα οποία θα ναυπηγηθούν Hengli Heavy Industry. Η συνολική επένδυση ανέρχεται σε 2,35 δισ. δολάρια.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Alphaliner, η MSC είχε κέρδη περί τα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Στις αρχές του έτους, η MSC υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Hengli. Τον Σεπτέμβριο, η MSC παρήγγειλε 10 πλοία LNG διπλού καυσίμου των 21.000 TEU από το ναυπηγείο της Κίνας.
Η τελευταία σειρά των 24.000 TEU megamaxes, που μόλις παραγγέλθηκαν, θα παραδοθούν το έτος 2028. Με αυτόν τον τρόπο η MSC ανεβάζει το βιβλίο παραγγελιών της στα 2,13 εκατομμύρια TEU.
Διαβάστε επίσης:
Η Μύκονος παγκόσμιος προορισμός κρουαζιέρας με ρεκόρ αφίξεων το 2024
Πασχάλης Διαμαντίδης (Velos Shipping): To Velos Topaz ταξιδεύει με ελληνική σημαία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μοτοδυναμική: Αλλαγές στους διευθυντές κλάδου SIXT και Porsche
- Γεραπετρίτης από Μαδρίτη: Ελλάδα και Ισπανία υπέρ μιας ισχυρότερης και στρατηγικά αυτόνομης Ευρώπης
- ΝΑΤΟ: Ξεκίνησε τον στρατηγικό σχεδιασμό για την αποστολή «Αρκτικός Φρουρός»
- Protergia Dynamic One: Το νέο δυναμικό τιμολόγιο για επαγγελματίες πελάτες χαμηλής τάσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.