• Ναυτιλία

    MIG: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα του Μάριου Ηλιόπουλου για προσωρινές διαταγές

    • NewsRoom
    Μάριος Ηλιόπουλος (Seajets)

    Ο Μάριος Ηλιόπουλος της Seajets


    Aπορρίφθηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών τα αιτήματα που είχε υποβάλει η ομάδα των μετόχων της MIG υπό τον επιχειρηματία Μάριο Ηλιόπουλο.

    Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι μέτοχοι μειοψηφίας (12,99%) κατέθεσαν νέα Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά της Εταιρίας.

    Αίτημα της νέας Αίτησης ήταν και πάλι η αναστολή της ισχύος της από 13.12.2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και περαιτέρω της από 3.3.2023 απόφασης της Μετ’ Αναβολήν Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Τέλος επανέλαβαν το αίτημα απαγόρευσης νομικής και πραγματικής μεταβολής της συμμετοχής της Εταιρίας στη θυγατρική «Attica Α.Ε. Συμμετοχών».

    Στην αίτηση υπήρξε αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής που συζητήθηκε την περασμένη Πέμπτη και τελικώς απορρίφθηκε.

    Η ανακοίνωση της MIG

    Σε συνέχεια της από 7.3.2023 Ανακοίνωσής της, η «MIG ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρία») ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με σημερινή απόφασή του απέρριψε και το νέο αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής που περιλαμβανόταν στην Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων που κοινοποίησαν στην Εταιρία την 7.3.2023 μέτοχοι μειοψηφίας, περιλαμβανομένης εταιρίας συμφερόντων Δέσποινας Ηλιοπούλου, οι οποίοι ενεργούντες συντονισμένα εκπροσωπούν συνολικό ποσοστό 12,99% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

    Διαβάστε επίσης

    MIG: Νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά Ηλιόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ