Παρουσία του καπετάν Παναγιώτη εγκαινιάστηκε η νέα Αίθουσα του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, για στεφανιογραφίες, αγγειοπλαστικές επεμβάσεις (μπαλονάκια) και τοποθέτηση βαλβίδων καρδιάς, το μόνο στο Αιγαίο μαζί με τη Ρόδο, που έχει αυτή τη δυνατότητα και τεχνογνωσία και το οποίο ονομάστηκε «αίθουσα Ιατρού Ειρήνη Σαρόγλου-Τσάκου.»

Τον δωρητή ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης  του Νοσοκομείου η Καλλιόπη Κάρμαντζη, κάνοντας αναφορά στην αείμνηστη γιατρό των ναυτικών, σύζυγο του καπ. Παναγιώτη, Ειρήνη Σαρόγλου – Τσάκου.

1

Ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Θανάσης Καρτάλης, επεσήμανε τη δυνατότητα που έχει πλέον το Εργαστήριο στους νέους του χώρους να προσφέρει υπηρεσίες όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

 Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα αντιμετώπισης εμφραγμάτων αξίας 700.000 ευρώ αγορασμένων από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

 Διαβάστε επίσης:

Γιώτα Πούλου: Άμεση άρση της θεσμικής ανισότητας για τις Ελληνίδες ναυτικούς, όσον αφορά τα δικαιώματα εγκυμοσύνης και μητρότητας

Αριστείδης Πίττας (Euroseas): Εξασφάλισε 5,65 εκατομμύρια δολάρια

Λιμενικό: Έρευνα με εντολή Κικίλια για κύκλωμα Ρομά με υαλοκαθαριστήρες στο λιμάνι της Αρκίτσας